Hyppää pääsisältöön

Kyllön terveysasema

Kyllön terveysasema on avoinna arkisin klo 8–16.

Terveysaseman yleinen neuvontapiste on avoinna maanantaista torstaihin klo 8–15 ja perjantaisin klo 8–14. Neuvonnassa ei hoideta ajanvarausasioita tai anneta hoito-ohjeita. Neuvonnan p. 014 266 3041

  • Terveysaseman vastaanoton palvelupiste on avoinna arkisin klo 12–15. Varatulle vastaanottoajalle ei tarvitse terveysasemalle tullessa ilmoittautua, ellei sinua ole erikseen näin ohjattu.
  • Apuvälinepalvelu: avoinna ma–ke klo 9–16, to–pe klo 9–15.
  • Kuvantaminen: avoinna ma–to klo 9–15, pe klo 8–14.
  • Keskitetty mielenterveys- ja päihdearviointivastaanotto palvelee Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten asukkaita. Vastaanotolle voi tulla, kun oma tai läheisen päihteidenkäyttö tai mielenterveys huolestuttaa. Vastaanotto palvelee ilman ajanvarausta arkisin klo 8–11, pääaulan huoneessa 2. Vastaanotolle ei tarvita lähetettä. Vastaanotolla tehdään tilannekartoituksia, palveluohjausta muihin hoitopaikkoihin ja suunnitellaan jatkohoitoa. Ajanvarauksettomalla vastaanotolla ei kirjoiteta lääkereseptejä, uusita niitä tai kirjoiteta sairaslomaa. Maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin klo 8–11. Keskiviikkoisin ja torstaisin 12–15.

Puhelinasiointi ja -ajanvaraus

Suun terveydenhuolto

Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Kuntoutus

Neuvolat

Sairaala

Verkkoasiointi ja -ajanvaraus

Yhteystiedot

Keskussairaalantie 20, 40620 Jyväskylä