Hyppää pääsisältöön
Kätilö kirjaa vastasyntyneiden määrä seinällä olevaan taulukkoon.

Asiakasmaksut

Näiltä sivuilta löydät tietoa asiakasmaksuista, peruuttamattomista ajoista koituvista maksuista sekä maksukatosta Keski-Suomen hyvinvointialueella. Löydät sivuilta myös hyvinvointialueen kaikkien palvelujen hinnastot ja tiedon laskujen käteismaksupisteestä.   

Yhteystietoja

  • Perusterveydenhuollon laskutus: tarkemmat puhelinnumerot informoitu laskuilla, sähköposti: asiakasmaksut@hyvaks.fi
  • Erikoissairaanhoidon laskutus: p. 040 146 9912 (klo 9–14), sähköposti: asiakaslaskutus.hyvaks@monetra.fi. Hoitoa tai laskun oikeellisuutta koskevissa asioissa yhteydenotot suoraan hoitavaan yksikköön.
  • Asiakkaiden laskuihin liittyvissä maksuaika-asioissa yhteydenotot Monetra, p. 040 146 9918 (klo 9–14),​​​​​​ sähköposti: maksuasiat.hyvaks@monetra.fi
  • Mikäli sinulla on kysyttävää maksumuistutuksen maksamiseen tai perintään liittyen, voit olla yhteydessä Revire Perinnnän asiakaspalveluun oma.revire.fi-verkkopalvelun kautta tai puhelimitse puh. 020 6399 420 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@revire.fi.

 

Asiakirja- ja tietopalveluhinnasto

Hinnasto perustuu Keski-Suomen hyvinvointialueen hallintojohtajan 10.2.2023 vahvistamaan päätökseen asiakirja- ja tietopalveluista. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.

Hinnastoa ei sovelleta Keski-Suomen hyvinvointialueen tutkimuksiin.

Hoito- ja hoivapalvelujen hinnasto

Hinnastossa on lueteltu erikoisaloittain lasketut hoito- ja hoivapalvelujen keskimääräiseen kustannukseen perustuvat hinnat ja niistä lasketut täyden korvauksen hinnat. Tasoryhmittäisistä tuotteista hinnastossa on myös tuotekuvaukset.  

Keski-Suomen hyvinvointialueen aluehallitus on 20.12.2022 hyväksynyt hoito- ja hoivapalvelujen hinnat vuodelle 2023, Ensimmäiselle hyvinvointialueen toimintavuodelle hoito- ja hoivapalveluhinnasto tuodaan päätöksentekoon vaiheittain. Ensimmäisessä vaiheessa valmistui erikoissairaanhoidon (sisältäen  Sydänsairaalan) ja Jämsän hoito- ja hoivapalveluhinnaston.