Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Keskustele fysioterapeutin kanssa

Fysioterapeutin puheille pääset klikkaamalla chat-ikkunan kautta ilman ajanvarausta Asioi sähköisesti -sivullamme. Chat-ikkuna aukeaa automaattisesti. Keskustelu on avoinna arkisin kello 8–15.

Milloin etäfysioterapeutille?

Fysioterapeutin kanssa voit keskustella toiminta- ja liikuntakykyyn vaikuttavista asioista, apuvälineistä sekä etäfysioterapiasta matalalla kynnyksellä. Aiheena vastaanotolle tullessasi voi olla esimerkiksi jännevaivat, kulumat, krooninen kipu, leikkauksen jälkeinen kuntoutus, kiputilojen arviointi ja kotiohjeiden laatiminen tai kuntosaliharjoitteiden laatiminen tuki- ja liikuntaelinsairaille.

Etäyhteys on erityisesti hyvä harjoitteiden integroimiseen kuntoutujan omaan kotiympäristöön, sillä kuntoutus toteutetaan suoraan asiakkaan kotona tai muussa tutussa ympäristössä. Se mahdollistaa monipuolisen ja helpon tavan päästä fysioterapiaan paikasta riippumatta. Vastaanotolle voit tulla työpaikalla, mökillä, kotona tai mikseipä esimerkiksi lenkkipolulla tai kuntosalilla. Tarvitset vain läppärin, kameralla varustetun puhelimen tai tabletin sekä riittävän ison (n. 2m x 2m) ja rauhallisen tilan, jossa on hyvä valaistus.

– Etäfysioterapia alkaa kuin tavallinenkin fysioterapiakäynti. Kartoitan tilanteesi ja otan huomioon sinut kokonaisuutena. Haastattelun pohjalta teen tarvittavat testit ja analysoin liikkumisen sekä autan tarvittaessa apuvälineasioissa. Käymme yhdessä harjoitteet läpi ja lähetän nämä kuvallisena sähköpostiisi, etäfysioterapeutti Eevi kertoo.

Voit myös varata etäfysioterapian videovastaanotolle ajan chatin kautta. Tarvittaessa fysioterapeutti ohjaa sinut muulle ammattilaiselle eteenpäin: moniammatillinen tiimi sisältää sairaanhoitajia, sosiaaliohjaajia, lääkäreitä, etäperhetyöntekijän, ravitsemusterapeutin sekä elämäntapaohjaajan.

Ajanvaraus

Voit myös varata suoraan ajan fysioterapeutin videovastaanotolle digitaalisessa asiointipalvelussaHuom: fysioterapeutilla ei ole mahdollisuutta kirjoittaa sairauslomaa.

Voit myös varata ajan maksuttomassa chat-konsultaatiossa.

Kenelle?

Yli 16-vuotiaille keskisuomalaisille, pois lukien Jämsän ja Kinnulan asukkaat.

Hinnasto

Siirry verkkoasiointiin