Hyppää pääsisältöön

Seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvonta on matalan kynnyksen keskusteluapua, kun haluat keskustella johonkin seksuaalisuuteen liittyvästä asiasta ammattilaisen kanssa yksin tai yhdessä kumppanin tai kumppaneiden kanssa.

Aiheina voi olla esimerkiksi itsetuntoon ja kehonkuvaan liittyvät haasteet, ihmissuhteet, haluttomuus, halujen eriparisuus, seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuus, sairauden vaikutus seksuaalisuuteen tai jokin muu asia, joka mietityttää omaan seksuaalisuuteen liittyen.  

Ei ole liian pientä tai vähäpätöistä asiaa, jota et voisi seksuaalineuvojan kanssa pohtia. Ole siis herkästi yhteydessä niin mietitään, miten voisit asian kanssa edetä.  

Seksuaalineuvojana toimii sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, jolla on lisäksi seksuaalineuvojan koulutus. 

Kenelle

Kaikenikäisille keskisuomalaisille.

Toimi näin

Seksuaalineuvoja on tavoitettavissa Omaks.fi:n chatissa arkisin kello 9.00–15:30. Chatissa voi keskustella anonyymisti. Tarvittaessa ammattilainen voi pyytää tunnistautumaan.

Löydät Seksuaalineuvojan chat-upotteesta sivuston oikeasta alanurkasta.  

  1. Kirjoita etunimesi tai nimimerkkisi 
  2. Valitse chatbot Helpotti 
  3. Klikkaa "Palvelumme" 
  4. Klikkaa "Seksuaalineuvoja" 
  5. Sinut yhdistetään chat-keskusteluun seksuaalineuvojan kanssa. Jos ammattilainen on varattu, odota hetki tai yritä myöhemmin uudestaan. 

Jos haluat varata varata etävastaanottoajan, ota aluksi yhteyttä seksuaalineuvojaan chatin kautta. Hän varaa teille yhteisen ajan.

Maksullisuus

Palvelu on maksutonta.