Hyppää pääsisältöön

Potilastietojärjestelmän päivitys 27.–28.4. hidastaa päivystyspotilaiden hoitoprosesseja Sairaala Novassa, Laukaassa ja Keuruulla. Kiireettömissä tilanteissa, joissa vaiva ei vaadi välitöntä hoitoa, toivomme asiakkaidemme odottavan maanantaihin.

Lue lisää.

Uutinen

Sairaala Novan verkkosivujen tiedot on siirretty Keski-Suomen hyvinvointialueen verkkosivuille

16.11.2023

Sairaala Novan palveluiden tiedot löytyvät keskitetysti Keski-Suomen hyvinvointialueen verkkosivulta www.hyvaks.fi/sairaala-nova 1.11.2023 alkaen. Hyvinvointialueen henkilöstölle tarkoitetut tiedot ovat siirtyneet hyvinvointialueen Polku-intraan.

Keski-Suomen Sairaala Novan verkkosivu osoitteessa sairaalanova.fi lakkaa toimimasta 1.11.2023 alkaen. Asiakkaille suunnattujen tietojen osalta tiedot ovat siirretty Keski-Suomen hyvinvointialueen verkkosivulle osoitteeseen www.hyvaks.fi. Hyvinvointialueen henkilöstöä koskevat tiedot on viety Polku-intraan.

– Olemme turvanneet tärkeiden toiminnallisuuksien, kuten potilasohjeiden, biopankin sekä muiden sisältöjen siirtymän Sairaala Novan sivuilta Keski-Suomen hyvinvointialueen verkkosivuille. Asiakkaita on ohjattu Novan verkkosivujen linkkien avulla asioimaan hyvaks.fi-sivuilla jo alkusyksystä lähtien. Tietojen keskittämisellä yhdelle sivustolle pyrimme selkeyttämään asiakkaiden asiointia ja helpottamaan tiedon löytämistä. Yksi keskitetty verkkosivu myös säästää ylläpitokustannuksia, kertoo Keski-Suomen hyvinvointialueen verkkoviestinnän asiantuntija Iiro Vuori.

Myös Keski-Suomen seututerveyskeskuksen vanha verkkosivu poistuu, vanha intranet Santra ja ekstranetit Sonette ja Intermetso poistumassa myöhemmin

Myös vanhan Keski-Suomen seututerveyskeskuksen verkkosivut lakkaavat toimimasta marraskuun alussa. Seututerveyskeskuksen tiedot ovat löytyneet hyvinvointialueen sivuilta jo alkuvuodesta lähtien, Sairaala Novan tietoja on siirretty kesän ja alkusyksyn aikana.

Sairaalanova.fi- ja seututk.fi-alkuiset linkit tulevat uudelleenohjautumaan hyvinvointialueen hyvaks.fi-verkkosivuille.

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin aikaiset Ekstranet-sivustot Sonette ja Intermetso sekä sairaanhoitopiirin vanha intranet Santra tullaan lakkauttamaan loppuvuoden 2023 aikana.

Sairaala Novan uusi verkkosivuosoite hyvaks.fi/sairaala-nova

Sairaala Novan palveluiden tiedot löytyvät osoitteesta hyvaks.fi/sairaala-nova. Tämän lisäksi Novan sivuilla olleita sisältöjä on yhdistetty jo olemassa olleisiin sivuihin ja kokonaisuuksiin esimerkiksi palvelumme-, asiointi- ja asiakkaana -sivuillemme.

Oikopolkuja keskeisimmille siirtyneille sisällöille:

Hoidossa ollessa

Muita keskeisiä sisältöjä

Lisätietoja:

  • Hyvaks.fi: Miia Kantola, viestinnän asiantuntija, miia.kantola(at)hyvaks.fi, p. 040 677 1787
  • Santra, Intermetso, Sonette: Anni Rutanen, tietohallintoasiantuntija, anni.rutanen(at)hyvaks.fi, p. 050 344 9965