Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Uutinen

Sairaala Novan verkkosivujen tiedot on siirretty Keski-Suomen hyvinvointialueen verkkosivuille

16.11.2023

Sairaala Novan palveluiden tiedot löytyvät keskitetysti Keski-Suomen hyvinvointialueen verkkosivulta www.hyvaks.fi/sairaala-nova 1.11.2023 alkaen. Hyvinvointialueen henkilöstölle tarkoitetut tiedot ovat siirtyneet hyvinvointialueen Polku-intraan.

Keski-Suomen Sairaala Novan verkkosivu osoitteessa sairaalanova.fi lakkaa toimimasta 1.11.2023 alkaen. Asiakkaille suunnattujen tietojen osalta tiedot ovat siirretty Keski-Suomen hyvinvointialueen verkkosivulle osoitteeseen www.hyvaks.fi. Hyvinvointialueen henkilöstöä koskevat tiedot on viety Polku-intraan.

– Olemme turvanneet tärkeiden toiminnallisuuksien, kuten potilasohjeiden, biopankin sekä muiden sisältöjen siirtymän Sairaala Novan sivuilta Keski-Suomen hyvinvointialueen verkkosivuille. Asiakkaita on ohjattu Novan verkkosivujen linkkien avulla asioimaan hyvaks.fi-sivuilla jo alkusyksystä lähtien. Tietojen keskittämisellä yhdelle sivustolle pyrimme selkeyttämään asiakkaiden asiointia ja helpottamaan tiedon löytämistä. Yksi keskitetty verkkosivu myös säästää ylläpitokustannuksia, kertoo Keski-Suomen hyvinvointialueen verkkoviestinnän asiantuntija Iiro Vuori.

Myös Keski-Suomen seututerveyskeskuksen vanha verkkosivu poistuu, vanha intranet Santra ja ekstranetit Sonette ja Intermetso poistumassa myöhemmin

Myös vanhan Keski-Suomen seututerveyskeskuksen verkkosivut lakkaavat toimimasta marraskuun alussa. Seututerveyskeskuksen tiedot ovat löytyneet hyvinvointialueen sivuilta jo alkuvuodesta lähtien, Sairaala Novan tietoja on siirretty kesän ja alkusyksyn aikana.

Sairaalanova.fi- ja seututk.fi-alkuiset linkit tulevat uudelleenohjautumaan hyvinvointialueen hyvaks.fi-verkkosivuille.

Keski-Suomen sairaanhoitopiirin aikaiset Ekstranet-sivustot Sonette ja Intermetso sekä sairaanhoitopiirin vanha intranet Santra tullaan lakkauttamaan loppuvuoden 2023 aikana.

Sairaala Novan uusi verkkosivuosoite hyvaks.fi/sairaala-nova

Sairaala Novan palveluiden tiedot löytyvät osoitteesta hyvaks.fi/sairaala-nova. Tämän lisäksi Novan sivuilla olleita sisältöjä on yhdistetty jo olemassa olleisiin sivuihin ja kokonaisuuksiin esimerkiksi palvelumme-, asiointi- ja asiakkaana -sivuillemme.

Oikopolkuja keskeisimmille siirtyneille sisällöille:

Hoidossa ollessa

Muita keskeisiä sisältöjä

Lisätietoja:

  • Hyvaks.fi: Miia Kantola, viestinnän asiantuntija, miia.kantola(at)hyvaks.fi, p. 040 677 1787
  • Santra, Intermetso, Sonette: Anni Rutanen, tietohallintoasiantuntija, anni.rutanen(at)hyvaks.fi, p. 050 344 9965