Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Äitiysneuvola

Äitiysneuvolassa huolehdimme raskaana olevan sekä hänen perheensä ja läheistensä hyvinvoinnista. Painopiste on ennaltaehkäisevässä, perheiden hyvinvointia lisäävässä työssä. Jokaisen asiakkaan kohdalla arvioidaan hoidon, tutkimusten, ohjauksen ja neuvonnan tarve yksilöllisesti. Tarjoamme terveystarkastuksia, seulontatutkimuksia, ohjausta ja neuvontaa. Hoidon, tutkimusten, ohjauksen ja neuvonnan tarve arvioidaan jokaisen odottavan kohdalla yksilöllisesti. Asiakkuus äitiysneuvolassa jatkuu synnytyksen jälkeiseen jälkitarkastukseen asti.

Tärppejä vanhemmuuden vahvistamiseen

Kuinka saamme perheemme työnjaon toimivaksi? Miten tuemme toisiamme vanhempina ja annamme tilaa olla vanhempana? Ketkä perheen ulkopuoliset aikuiset voisivat olla tukena arjessa?

Vanhemmuus on helpompaa silloin, kun ympäriltä löytyy läheisiä ihmisiä, joiden kanssa jakaa arjen iloja sekä huolia ja joilta saa tukea vaikeissa hetkissä.

Tärppejä toimivaan tiimiin -kampanjassa vanhempia aktivoidaan pohtimaan ja keskustelemaan läheistensä kanssa keskinäisestä tukemisesta, reilusta työnjaosta ja yhteen hiileen puhaltamisesta.

Saat vinkkejä toimivaan yhteisvanhemmuuteen ja sinua myös kannustetaan jakamaan toimivia käytänteitä muille.

Kenelle

Raskaana oleville sekä heidän läheisilleen.

Toimi näin

Voit ottaa yhteyttä äitiysneuvolaan heti tehtyäsi positiivisen raskaustestin.