Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso mahdolliset poikkeusaukioloajat täältä.

Tutkimuksen päättäminen

Tutkimuksen päättyessä tutkimuksesta vastaavalla henkilöllä on velvollisuus ilmoittaa siitä päättymisilmoitukseen varatulla lomakkeella tutkimusasiantuntijalle, joka huolehtii siitä, että tutkimuksen päättyminen tulee merkityksi rekisteriin. Päättymisilmoituksen liitteeksi laitetaan lyhyt selvitys siitä, miten tutkimus on toteutunut suunnitelman, sopimuksen ja katelaskelman osalta. Tutkimuksesta vastaavan henkilön on myös tiedotettava tutkimuksen toteuttaneen yksikön henkilökunnalle sekä sisäisiä palveluja tuottaneille yksiköille tutkimuksen loppumisesta. Jos tutkimus on käsitelty Keski-Suomen hyvinvointialueen alueellisessa lääketieteellisessä tutkimuseettisessä toimikunnassa, niin päättymisilmoitus on toimitettava myös sinne.

Lisäksi eettiseen toimikuntaan toimitetaan tiedoksi turvallisuus- ja loppuraportit sekä selvitykset tutkimustuloksista Keski-Suomen hyvinvointialueen alueellisessa lääketieteellisessä tutkimuseettisessä toimikunnassa käsitellyistä lääke- ja laitetutkimuksista.

Ulkopuolisella rahoituksella tehtävistä tutkimuksista tutkimuksesta vastaavan henkilön on ennen päättymisilmoituksen lähettämistä varmistuttava, että tutkimussopimuksessa sovitut velvoitteet on suoritettu ja kaikki tulot on laskutettu rahoittajalta sekä tutkimuksen menot maksettu ja tuloutettu asianmukaisesti. Tutkimusasiantuntija huolehtii Monetran myyntilaskutukseen tiedon tutkimuksen päättymisestä, jotta tutkimuksen tili laitetaan ajan tasalle ja lopetetaan. Tutkija voi olla yhteydessä tutkimusasiantuntijaan loppurahoituksen selvittämisessä.

VTR -rahoituksella toteutettujen tutkimusten päättymisestä ilmoitetaan tutkimusasiantuntijalle annettujen ohjeiden mukaisesti.

Lisäksi pyytäisimme ilmoittamaan tutkimuspalveluihin valmistuneesta väitöskirja- tai gradututkimuksesta oheisella lomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/F438FC7E7F78A9B4

Väitöstilaisuus

Ilmoitathan väitöstilaisuuden päivämäärän tutkimusasiantuntijoille ja viestinnälle heti ajan varmistuttua, niin voimme tiedottaa tilaisuudesta henkilöstöä.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri tarjoaa työntekijälleen mahdollisuuden järjestää väitöstilaisuutensa Sairaala Novan auditoriossa. Tilaisuus tarjoaa näkyvän tavan tutkimustulosten julkaisemiselle sairaanhoitopiirissä. Varmista omasta tiedekunnastasi, onko sinulla mahdollisuus järjestää väitöskirjatilaisuutesi sairaalalla.

Väitöstilaisuuden jälkeen on tapana tarjota yleisölle kahvit, jotka voit halutessasi tilata ravintola Poukaman kautta.

Onnea suuren työsi loppurutistukseen!