Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin. Juhannusaattona 21.6. palvelemme viikonloppuaukioloaikojen mukaisesti.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Kynnystien palvelukoti ja tukiasunnot

Kynnystien palvelukoti ja tuetut rivitaloasunnot sijaitsevat Jyväskylässä Myllyjärven rannalla, Myllyjärven kaupunginosassa. Kynnystien palvelukoti ja tukiasunnot tarjoavat ympärivuorokautista ja tuettua asumispalvelua mielenterveys- ja päihdeasiakkaille. Asuminen yksiköissä on päihteetöntä. Yksiköiden toiminta-ajatuksena on tukea itsenäisen elämänhallinnan kehittymistä päihde- ja mielenterveyskuntoutuksella, verkostotyöllä ja yhteisöhoidon menetelmiä hyödyntäen.

Kyseessä on valtion Arava-korkotukilainoituksella rakennettu vuokra-asuntokohde (ns. ARA-kohde), jonka asukasvalintoja ohjaavat kunnittain vaihtelevat varallisuusrajat, hakijan tulot sekä asunnontarpeen kiireellisyys. Etusijalla asiakasvalinnassa ovat kiireellisessä asunnon tarpeessa olevat, vähävaraisimmat ja pienituloisimmat hakijat. Asukkaaksi hakeudutaan ottamalla yhteyttä laaja-alaisen sote-keskuksen aikuissosiaalityöhön.

Ohjaajat p. 050 598 6713

Palveluvastaava p. 050 534 4087

Yhteystiedot

Kynnystie 4, 40640 Jyväskylä

Kynnystien palvelukoti ja tuetut rivitaloasunnot sijaitsevat Myllyjärven rannalla, Myllyjärven kaupunginosassa.