Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin. Juhannusaattona 21.6. palvelemme viikonloppuaukioloaikojen mukaisesti.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.
Simulaatioharjoituksessa potilas makaa sängyllä, hänellä on happimaski leuan päällä ja vieressä simulaatiossa käytettäviä laitteita.

Tapahtuma

Simulaatioviikon tapahtuma Sairaala Novassa

Tapahtuma-aika: 19.09.2023 10:00 - 21.09.2023 12:30

Kansainvälistä terveydenhuollon simulaatioviikkoa vietetään 18.–22.9.2023. Simulaatioviikko juhlistaa maailmanlaajuisesti ammattilaisia, jotka käyttävät simulaatiota opetus- ja oppimismenetelmänä edistääkseen terveydenhuollon palveluiden turvallisuutta, tehokkuutta ja laatua joka päivä.

Simulaatioviikkoon osallistuu terveydenhuollon organisaatioita ympäri maailmaa. Kansainvälisen simulaatioviikon alkuunpanijana ja koordinaattorina toimii the Society for Simulation in Healthcare- järjestö, jonka tarkoitus on palvella maailmanlaajuista simulaatioyhteisöä edistäen terveydenhuollon laatua.

Esittelemme Sairaala Novassa järjestettävässä tapahtumassa monipuolisesti Keski-Suomen hyvinvointialueen omaa simulaatiokoulutustoimintaa. Ohjelmaa on Novan Luentosali C1:ssä ja sen edustalla tiistaista 19.9. torstaihin 21.9. joka päivä klo 10.00–12.30.

Ohjelma vaihtelee päivittäin ja aiheina ovat mm. vastasyntyneiden ja lasten hätätilanteet, päivystysalueen simulaatiotoiminta, vaikean hengitystien hoito, erikoiskivun hoidon menetelmät, kirurgiset simulaatiot, pelillisyys ja virtuaalitodellisuuden hyödyntäminen terveydenhuollossa.

Tapahtumalla halutaan lisätä keskisuomalaisten tietoutta terveydenhuollon simulaatioista, simulaatioissa käytettävistä välineistä sekä simulaatioharjoittelun hyödyistä potilasturvallisuuden ja hoidon laadun edistämisessä. 

Tutustu simulaatioviikon ohjelmaan alla olevasta linkistä.