Hyppää pääsisältöön
Yleisö taputtaa käsiään.

Tapahtuma

Seniori-info Kannonkoskella

Tapahtuma-aika: 16.03.2023 12:00 - 15:00

Tapahtumapaikka: Kannonkosken seurakuntatalo, Kirkkotie 3, Kannonkoski

Haluatko lisätä hyvinvointia arkeesi? Kaipaatko lisätietoa mielen hyvinvointiin, aivoterveyteen ja ravintoon liittyvistä teemoista? Poikkea seniori-infoille Kannonkosken seurakuntatalolle to 16.3. klo 1215 kuulemaan vinkkejä Keski-Suomen hyvinvointialueen tarjoamista ikääntyneiden hyvinvointia ja terveyttä edistävistä palveluista.

On tärkeää, että ikääntyneillä on mahdollisuus tutustua ja saada tietoa hyvinvointialueen palveluista eri tavoin. Heidän on helpompaa asioida ja ottaa meihin yhteyttä, kun he tietävät ennakkoon, miten toimia. Infosta saa myös tietoa, kuinka monin eri tavoin jokainen voi itse vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa ja toimintakykyyn, kertoo projektipäällikkö Sanna Vesala Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelmasta.

Tapahtuman järjestää Keski-Suomen hyvinvointialueen Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelma. Seniori-infot saapuvat keväällä myös Joutsaan, Keuruulle ja Laukaasen.

Ohjelma:

Seniori-infossa ikääntyneet saavat tietoa Keski-Suomen hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalveluista. Vierailijat pääsevät kokeilemaan sosiaali- ja terveysalan ammattilaisen opastuksella muun muassa Keski-Suomen digitaalista sosiaali- ja terveyskeskuksessa Omaks.fi-palvelussa asioimista. He voivat tutustua myös seniorichatin käyttöön, etähoivan tablettilaitteeseen ja lääkeautomaatteihin. 

Infossa saa tietoa muun muassa ikääntyneiden ravitsemuksesta sekä muistin, aivoterveyden, mielialan ja mielenterveyden sekä seksuaalisuuden hyvinvoinnista. Fysioterapeuttien jumppavideot antavat vinkkejä seisaaltaan ja istualtaan tehtäviin liikkeisiin. 

Tapahtumaan ei ole ennakkoilmoittautumista.

Lämpimästi tervetuloa seniori-infoille!