Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin. Juhannusaattona 21.6. palvelemme viikonloppuaukioloaikojen mukaisesti.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.
Nuori istuu penkillä lenkkarit jalassa.

Uutinen

Viitasaaren nuorten mielenterveys- ja päihdetyön tiimi palvelee nyt uudessa osoitteessa

19.4.2024

Viitasaaren nuorten mielenterveys- ja päihdetyön tiimin uusi osoite on Kappelintie 4.

Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren asukkaita palveleva nuorten mielenterveys- ja päihdetyön tiimi palvelee nyt uudessa osoitteessa Kappelintie 4, Viitasaari.

Nuorten mielenterveys- ja päihdetyön tiimin työ kohdentuu 13–17-vuotiaiden nuorten lievien ja keskivaikeiden mielenterveys- tai päihdeongelmien hoitoon. Tiimiin voi olla yhteydessä, kun on huolta esimerkiksi nuoren mielialasta ja ahdistuneisuudesta, päihteiden käytöstä, pelaamisesta, perheen vuorovaikutussuhteista tai kaveri- ja seurustelusuhteista.

Puhelinpalvelu toimii kuten aiemminkin:

  • soittoaika on maanantaista perjantaihin klo 9–10, puhelin 040 137 2497.

Kinnulan nuoret asukkaat ottavat mielenterveyteen tai päihdeongelmiin liittyvissä huolissa yhteyttä Terveystaloon Kinnulassa.

Kinnulan, Kivijärven, Pihtiputaan ja Viitasaaren asukkaita palveleva perheneuvola palvelee edelleen tutussa osoitteessa Keskitie 10, 44500 Viitasaari. 

Lisätietoja: 

  • palveluvastaava Minna Pekkarinen, p. 040 354 1074, minna.pekkarinen(at)hyvaks.fi, Keski-Suomen hyvinvointialue, Viitasaaren perheneuvola ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyön tiimi
  • Nuorten mielenterveys- ja päihdetyön tiimit