Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso mahdolliset poikkeusaukioloajat täältä.

Uutinen

Hyvinvointialueen aluehallitus tutustuu Kivijärven palveluihin ja kuulee asukkaita kuntakierroksellaan 21.5.

17.5.2024

Keski-Suomen hyvinvointialueen aluehallitus vierailee vuosittain Keski-Suomen kunnissa.

Aluehallitus vierailee tiistaina 21.5. Kivijärven terveysasemalla ja ikääntyneiden ympärivuorokautisen asumisen yksikkö Wallesmannissa. Vierailujen jälkeen aluehallitus järjestää oman seminaarin ja kokouksen sekä kaikille avoimen asukastilaisuuden. 

Kivijärven asukasillan aiheena on hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalveluiden palveluverkkotyö. Tilaisuuden avaa aluehallituksen puheenjohtaja Maria Kaisa Aula. Sen jälkeen kuullaan Kivijärven kunnanhallituksen puheenjohtaja Erkki Leppäsen tervehdys: Ohjelmassa ovat puheenvuorot alueellisen nuorisovaltuuston puheenjohtaja Meeri Nissiseltä sekä kivijärveläiseltä Henri Kotilaiselta, paneelikeskustelu sekä asukkaiden, sidosryhmien ja hyvinvointialueen yhteinen keskusteluosio. Tilaisuuteen hyvinvointialueen virkajohdosta osallistuvat muun muassa hyvinvointialuejohtaja Jan Tollet, sosiaali- ja terveyspalveluiden toimialajohtaja Kati Kallimo sekä vastuualuejohtajat Eva Pihlamaa-Tuononen laaja-alaisesta sosiaali- ja terveyskeskuksesta ja Tuija Koivisto koti- ja asumispalveluista. 

– Aluehallitus pitää säännönmukaisesti kokouksia eri puolilla Keski-Suomea. Se on erittäin hyödyllistä omiin toimipaikkoihimme tutustumisen sekä oman henkilöstön, kuntien johdon sekä muiden paikallisten kumppaneiden ja asukkaiden kanssa käytävän keskustelun kannalta. Nyt on erityisen tärkeä kuulla kivijärveläisten mielipiteitä uudesta palveluverkkoehdotuksesta ennen kuin asiasta päätetään, kertoo Keski-Suomen hyvinvointialueen aluehallituksen puheenjohtaja Maria Kaisa Aula

Asukasilta järjestetään kello 17–19, tapahtumapaikkana toimii Kivijärven kirjaston yhteydessä oleva Nousulahden liikuntasali osoitteessa Keskustie 32. Ennen tilaisuuden alkua on kahvitarjoilu kello 16.30. Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista. Lisätietoa asukasillan ohjelmasta verkkosivuillamme. Lämpimästi tervetuloa! 

Tänä keväänä aluehallitus on vieraillut Jyväskylässä 19.3. Syksyllä kohteena ovat Joutsa 3.9. ja Konnevesi 5.11.  

Lisätietoja kuntakierroksesta: 

  • Maria Kaisa Aula, aluehallituksen puheenjohtaja, Keski-Suomen hyvinvointialue, p. 050 530 9697, mariakaisa.aula(at)hyvaks.fi 

Lisätietoja kuntakierroksen järjestämisestä: 

  • Anna-Liisa Heiskala, yhteiskuntasuhteiden päällikkö, p. 050 312 5276, anna-liisa.heiskala(at)hyvaks.fi