Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin. Juhannusaattona 21.6. palvelemme viikonloppuaukioloaikojen mukaisesti.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Omaks.fi, digitaalinen sote-keskus

Omaks.fi:ssä, Keski-Suomen digitaalisessa sote-keskuksessa voit asioida sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa videon tai chatin välityksellä maksutta, myös ilman ajanvarausta. Tarvittaessa sinut ohjataan eteenpäin lääkärille tai muulle ammattilaiselle.

Valtaosa Omaks.fi:n palveluista on maksuttomia, lääkärin, fysioterapeutin ja ravitsemusterapeutin vastaanotoista peritään hyvinvointialueen hinnaston mukaiset palvelumaksut.

Yleiset neuvontapalvelut ovat avoimia kaikille keskisuomalaisille. Löydät meiltä myös oirearviot, valmennuksia, ohjeita ja vinkkejä hyvinvointisi tueksi.

Katso video (YouTube) sähköisistä palveluistamme.

Näin asioit

Chat-keskustelun löydät Omaks.fi-sivuston oikeasta alakulmasta, sitä kautta pääset keskustelemaan ammattilaisen kanssa. He palvelevat arkisin klo 8.00–17.30. Botti, ajanvaraus ja yhteydenottolomake ovat auki 24/7.

Ajankohtaista

  • 12.2.2024 alkaen palvelemme tunnisteellisesti koko Keski-Suomea, pois lukien Jämsän, Kinnulan sekä ulkoistettujen terveysasemien asiakkaat.
  • 12.2.2024 alkaen sairaanhoitajan vastaanoton aukioloajat laajenevat, palvelemme arkisin klo 8–20, viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 10–16.
Siirry verkkoasiointiin