Hyppää pääsisältöön

Terveysasemien puhelinpalvelut ja chat-palvelu ovat ruuhkautuneet. Jos olet jättänyt soittopyynnön, odotathan takaisinsoittoa ennen uutta yhteydenottoa puhelimitse tai uutta chat-yhteydenottoa.

Lue lisää.

Laukaan perheneuvola

Laukaan perheneuvola sekä lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut ovat tarkoitettu laukaalaisille ja hankasalmelaisille perheille, joissa on alle 18-vuotiaita lapsia. 

Apua saa erilaisissa lapsen tai nuoren kasvuun tai kehitykseen, mielenterveyden tukeen, päihteiden käyttöön, vanhemmuuteen, parisuhteeseen tai erotilanteeseen liittyvissä kysymyksissä.

Lasten ja nuorten mielenterveys -ja päihdepalveluihin ei tarvitse lääkärin lähetettä. Palveluun tullaan lapsen tai nuoren oman tai huoltajan yhteydenoton perusteella sekä neuvolan, koulu -ja opiskeluterveydenhuollon, opiskeluhuollon kuraattori -ja psykologityön tai sosiaalipalveluiden kautta.

Ajanvaraus

Ajanvaraus perheneuvolaan sekä lasten- ja nuorten mielenterveys ja päihdepalveluihin arkisin klo 12–13. 

  • p. 040 487 5859

Ajan peruutus

  • oman työntekijän puhelinnumeroon.

Nuorten mielenterveys- ja päihdetyön tiimi

Laukaan yksikössä työskentelee moniammatillinen tiimi, joka koostuu psykologeista, sosiaalityöntekijästä, psykiatrisista sairaanhoitajista sekä sosionomista. 

Osoitteet

Perustellusta syystä asiakas voi asioida myös muussa, kuin omassa toimipisteessä.

Asiakastapaamisia järjestetään sovitusti erillisellä ajanvarauksella Laukaan virastotalolla, Laukaan HyPellä tai kouluilla. 

Laukaan vastaanotto

  • Käyntiosoite: Laukaan perheneuvola, Virastotalo (2. krs), Arwidssonintie 15–17, 41340 Laukaa
  • Postiosoite: Laukaan perheneuvola, PL 6, 41341 Laukaa
  • Perheneuvola on avoinna arkisin klo 8–16.

Laukaan hyvinvointi- ja perhekeskus HyPe

  • Käyntiosoite: Jokiniementie 13, 41340 Laukaa
  • Postiosoite: PL 6, 41341 Laukaa

Lievestuoreen vastaanotto

Asiakasvastaanottoa järjestetään perjantaisin klo 8–16 Lievestuoreen asiakasperheille erillisellä ajanvarauksella. Tapaamisia järjestetään Lievestuoreen koulun oppilashuollon tiloissa. Sisäänkäynti koulun kirjaston pääovesta.

Hankasalmen vastaanotto

Perheneuvolan asiakasvastaanottoa järjestetään erillisellä ajanvarauksella Hankasalmen perhekeskuksella monitoimitalon yhteydessä.

  • Kirkkotie 11, 41520 Hankasalmi.

Yhteystiedot

Arwidssonintie 15-17, 41340 Laukaa

Virastotalon 2. kerros