Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Keuruun perheneuvola

Keuruun perheneuvola sekä lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut ovat tarkoitettu keuruulaisille, multialaisille ja petäjävetisille alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille sekä heidän perheilleen.

Kasvatus- ja perheneuvonta

Ajanvaraus perheneuvolaan sekä lasten ja nuorten mielenterveys ja päihdepalveluihin

arkisin klo 12–13, p. 040 564 2421

Apua saa erilaisissa lapsen tai nuoren kasvuun tai kehitykseen, mielenterveyden tukeen, päihteiden käyttöön, vanhemmuuteen, parisuhteeseen tai erotilanteeseen liittyvissä kysymyksissä.

Lasten ja nuorten mielenterveys -ja päihdepalveluihin ei tarvitse lääkärin lähetettä. Palveluun tullaan lapsen tai nuoren oman tai huoltajan yhteydenoton perusteella sekä neuvolan, koulu -ja opiskeluterveydenhuollon, opiskeluhuollon kuraattori -ja psykologityön tai sosiaalipalveluiden kautta.

Mielenterveys- ja päihdetyön tiimi

Keuruun yksikössä työskentelee moniammatillinen tiimi, joka koostuu psykologista, sosiaalityöntekijästä sekä psykiatrisista sairaanhoitajista.

Asiakastapaamisia järjestetään sovitusti erillisellä ajanvarauksella Keuruun ja Petäjäveden perhekeskuksilla, Multian terveysasemalla, alueen kouluilla, päiväkodeilla tai kotikäynneillä.

Osoitteet

Keuruun vastaanotto

  • Keuruun perheneuvola, Seiponniementie 1, 42700 Keuruu

Multian vastaanotto

  • Nehentie 2, 42600 Multia

 Petäjäveden vastaanotto

  •  Miilutie 4, 2krs., 41900 Petäjävesi

Yhteystiedot

Seiponniementie 1, 42700 Keuruu. Multian ja Petäjäveden osoitteet kuvauksessa.