Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin. Juhannusaattona 21.6. palvelemme viikonloppuaukioloaikojen mukaisesti.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Keskustele perhetyöntekijän kanssa

Pohditko lapsesi käytöstä? Uuvuttaako arki? Mietityttääkö parisuhteen tilanne?

Keskustele asiantuntijan kanssa lapsiperheiden arkeen liittyvistä asioista, helposti, matalalla kynnyksellä. Täältä saat vinkkejä arjen haasteisiin. Kysy ja keskustele rohkeasti, vaikka omalta kotisohvaltasi.

Palveluun ovat tervetulleita myös lasten ja perheiden kanssa työskentelevät ammattilaiset. Pohditaan yhdessä ratkaisuja, keinoja ja näkökulmia lasten ja perheiden parhaaksi.

Kuinka pääsen perhetyöntekijän puheille?

Löydät perhetyöntekijän chat-upotteesta asioi sähköisesti -sivun oikeasta alanurkasta. Vastaanotto palvelee arkisin kello 10.00–15.30.

Missä asioissa perhetyöntekijän puheille kannattaa tulla?

Etäperhetyöntekijän kanssa voit keskustella esimerkiksi vanhempana olemisesta, lapsen kasvusta ja kehityksestä, vuorovaikutuspulmista tai parisuhteesta. Sinun ei tarvitse olla ajatustesi kanssa yksin.

Keskustella voit chatin kautta tunnistautumatta, tarvittaessa ammattilainen voi avata myös videoyhteyden. Asiatuntija antaa vinkkejä arjessa jaksamisen tueksi sekä ohjausta oikeanlaisen avun piiriin. Perhetyön etävastaanottopalvelu on sosiaalihuoltolain mukaista neuvontaa ja ohjausta.

Keskustelu on luottamuksellista ja maksutonta kaikille lapsiperheille.

Siirry verkkoasiointiin