Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin. Juhannusaattona 21.6. palvelemme viikonloppuaukioloaikojen mukaisesti.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Keskustele nuorten työntekijän kanssa

Pohditko kaverisuhteisiin liittyviä asioita? Mietityttääkö some tai pelaaminen? Kaipaatko juttukaveria identiteettiin tai hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä?

Keskustele asiantuntijan kanssa nuoruuteen liittyvistä asioista helposti, matalalla kynnyksellä. Täältä saat vinkkejä, tukea ja apua arjen haasteisiin. Kysy ja keskustele rohkeasti paikasta riippumatta. Hyvinvointialueen nuorten etätyöntekijä auttaa ja tukee!  

Myös nuorten vanhemmat ja nuorten kanssa työskentelevät ammattilaiset ovat lämpimästi tervetulleita keskustelemaan nuoruuteen liittyvistä kysymyksistä ja arjen haasteista.

Kuinka pääsen Nuorten etätyöntekijän puheille?

Löydät nuorten etätyöntekijän chat-upotteesta asioi sähköisesti -sivun oikeasta alanurkasta. Vastaanotto palvelee maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 10.00–15.30 sekä tiistaisin ja keskiviikkoisin kello 10.00–17.30.  

Missä asioissa nuorten etätyöntekijän puheille kannattaa tulla? 

Nuorten etätyöntekijän kanssa voit keskustella esimerkiksi kaverisuhteisiin, murrosikään, hyvinvointiin, kouluun, harrastuksiin, someen, pelaamiseen, päihteisiin, yksinäisyyteen, mielen hyvinvointiin, seurustelusuhteeseen, identiteettiin sekä perheeseen liittyvissä asioissa. Keskustelemaan voit tulla arjen pienistäkin asioista. 

Keskustella voit chatin kautta tunnistautumatta, tarvittaessa ammattilainen voi avata myös videoyhteyden. Asiantuntija antaa vinkkejä, tukea ja kannustusta arjen jaksamisen tueksi. Nuorten etävastaanottopalvelu on sosiaalihuoltolain mukaista neuvontaa ja ohjausta. 

Keskustelu on luottamuksellista ja maksutonta kaikille keskisuomalaisille nuorille. 

Siirry verkkoasiointiin