Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin. Juhannusaattona 21.6. palvelemme viikonloppuaukioloaikojen mukaisesti.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Harjuhovi

Harjuhovin palvelutalo sijaitsee Vaajakoskella, hyvien liikenneyhteyksien päässä Jyväskylän keskustasta. Palvelutalo tarjoaa ympärivuorokautista asumista ja hoitoa ikääntyville vanhuksille. Asukashuoneet sijaitsevat neljässä eri ryhmäkodissa. Kussakin ryhmäkodissa on 8 asukaspaikkaa. Asukaspaikkoja on yhteensä 32. Jokaisessa ryhmäkodissa on yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat sekä parveke tai terassi. Alakerrassa sijaitsee erillinen saunatila.

Pihapiiri on rauhallinen ja ilmaista pysäköintitilaa on lähistöllä runsaasti.

Asukkailla on oma huone, jonka yhteydessä on oma kylpyhuone. Huoneissa on valmiina hydraulinen hoivasänky patjoineen sekä yöpöytä. Muutoin asukas voi sisustaa huoneen haluamallaan tavalla. Turvallisuussyistä mattoja ei sallita. Toivomme, että asukas ei tuo mukanaan arvoesineitä, sillä niiden katoamisesta tai vahingoittumisesta yksikkö ei vastaa.

Asukkaat ruokailevat pääsääntöisesti yhteisissä ruokailutiloissa. Näin tuetaan asukkaan arkiliikkumista, toimintakykyä ja sosiaalisia kontakteja. Päivän aterioihin kuuluvat aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala. Tarvittaessa saa yöpalaa.

Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, joka vastaa asukkaan toimintakyvyn arvioinnista sekä kirjallisesta hoito- ja palvelusuunnitelmasta. Omahoitaja pitää tarpeen tullen yhteyttä omaisiin. Asukkaiden ja omaisten toiveita kuunnellaan ja toteutetaan mahdollisuuksien mukaan.

Lähimmät omaiset ja läheiset saavat avaimen käyttöönsä kuittausta vastaan. Läheiset voivat vierailla Harjuhovissa milloin vain. Toivomme kuitenkin, että klo 20.00 jälkeen saisimme rauhoittua iltatoimiin. Läheiset voivat myös osallistua arjen askareisiin sekä erilaisiin tilaisuuksiin tai järjestää vaikkapa lukuhetken isommallekin porukalle. Myös lemmikin voi tuoda vierailulle.

Yhteystiedot

  • Hoitajat (24h) p. 050 548 7463
  • Palveluvastaava Anneli Puskala, p. 040 097 4906
  • Työntekijöiden sähköpostiosoite on pääsääntöisesti muotoa etunimi.sukunimi@hyvaks.fi

Lataa ja tulosta esite

Yhteystiedot

Harjutie 3, 40800 Vaajakoski

Harjuhovi sijaitsee Vaajakosken sydämessä lähellä palveluja.