Hyppää pääsisältöön
Henkilöt työpöydän ääressä.

Palvelusetelituottajien jatkuva haku

Palvelusetelituottajien haku on jatkuva. Haku tapahtuu hyvinvointialueen käyttämässä palveluntuottajien ja asiakkaiden asiointikanavassa, palse.fi-portaalissa. Hakeutuessaan palveluntuottajaksi yritys hyväksyy palveluseteleiden sääntökirjan yleisen osan sekä kunkin palvelun palvelusetelikohtaisen sääntökirjan.  Palvelusetelituottaja saa tiedon hyväksymisestä suoraan palveluntuottajalle menevässä sähköpostissa. 

Mikäli tarvitset teknistä tukea hakemuksen täyttämisessä palse.fi-portaalissa, voit ottaa yhteyttä portaalin asiakastukeen p. 010 470 9689 arkisin klo 9–16 tai sähköpostitse portaali(at)palse.fi. 

Jyväskylän kaupungin tai Keski-Suomen sairaanhoitopiirin aikaisemmin hyväksymien palveluntuottajien ei tarvitse tehdä palse.fi-portaalissa uutta hakemusta. Riittää, että palveluntuottaja päivittää olemassa olevat palvelukohtaiset hakemukset sekä hyväksyy sääntökirjat palse.fi-portaalissa.

Yrityksen tai palveluntuottajan, joka ei ole ennestään hyväksyttynä tuottajana palse.fi- portaalissa, täytyy rekisteröityä portaaliin sekä tehdä portaalissa palvelukohtaiset hakemukset.