Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso mahdolliset poikkeusaukioloajat täältä.
Ammattilainen antaa voimisteluohjeita käsivarren liikkuvuuteen asiakkaalle.

Kyselyt

Ota kantaa vastaamalla kyselyihimme. Mielipiteesi on meille arvokas! 

Tällä hetkellä meillä ei ole avoinna olevia kyselyitä. 

 

 

 

 

Polis-kyselyalustan kokeilu on osa Sitran rahoittamaa kaksivuotista Uudet vaikuttamisen tavat -hanketta, johon Keski-Suomen hyvinvointialue on valittiin mukaan kahdeksan muun hyvinvointialueen kanssa. Polis on uudenlainen digitaalinen kyselyalusta, joka vastaa kansalaisten toiveeseen helposta, mutta vaikuttavasta tavasta osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun (Sitran kyselytutkimus, 2022).

Kokeiluun osallistumisen tavoitteena oli vahvistaa Keski-Suomen hyvinvointialueen päätöksentekoa perustumaan palveluiden käyttäjien ja asukkaiden tarpeisiin. Lisäksi haluttiin kehittää hyvinvointialueen asiakasosallisuutta. 

Hankkeen aikana pyysimme hyvinvointialueen asukkailta kannanottoja ehkäisevästä päihdetyöstä ja väkivallan ehkäisytyöstä 29.8.2023-18.9.2023 sekä sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä ja etä- ja lähipalveluista 30.6.-31.7.2023. Polis-kyselyalustaa hyödynnettiin myös sosiaali- ja terveyspalveluiden palveluverkon yhteydessä, kun hyvinvointialueen asukkaat pääsivät keromaan näkemyksiään palveluverkkotyön valmisteluun 8.1. – 28.1.2024.

Kyselyiden tulokset jaettiin hyvinvointialueen aluehallitukselle ja aluevaltuustolle, ja niitä hyödynnettiin hyvinvointialueen toiminnassa ja päätöksenteossa.