Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.
Kolme henkilöä istuvat pöydä ääressä.

Osaamisen kehittäminen Keski-Suomen hyvinvointialueella

Hyvinvoiva, osaava ja osallistuva henkilöstö on Keski-Suomen hyvinvointialueemme keskeinen menestystekijä ja hyvinvointialueellamme arvostetaan oman työn ja osaamisen jatkuvaa kehittämistä. Tavoitteena on varmistaa laadukas esihenkilö- ja johtamisosaaminen sekä vahvistaa moniammatillista osaamista. Henkilöstön, esihenkilöiden ja johdon osaamisen systemaattinen kehittäminen ja arviointi ovat keskeisiä painopistealueita.

Kannustava palkitseminen, urakehitysmahdollisuuksien ja työelämän joustojen tarjoaminen perheen ja työn sujuvaksi yhdistämiseksi tukevat henkilöstön hyvinvointia ja osaamista sekä veto- ja pitovoimaa. Oppilaitosten kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä ja meillä on paljon eri alojen opiskelijoita harjoitteluissa sekä työssä oppimassa. Oman henkilöstömme tutkintoihin ja koulutuskokonaisuuksiin johtavat opinnot työn ohessa laajentavat osaamisvarantoamme ja tuovat raikkautta myös oppijalle itselleen ja työyhteisölle. Lisäksi hyvinvointialueella järjestämme itse monipuolisesti koulutuksia henkilöstölle.

Ilmoittaudu Keski-Suomen hyvinvointialueen järjestämiin koulutuksiin

Keski-Suomen hyvinvointialueen osaamisen ja kehittämisen palvelut järjestää yhteistyössä muiden hyvinvointialueen palveluiden kanssa koulutuksia, joista osa on avoimia myös hyvinvointialueemme ulkopuolisille sote-ammattilaisille. Tällaiset hyvinvointialueen ulkopuolisille sote-ammattilaisille tarjottavat koulutukset löytyvät julkisesta Juuri-koulutuskalenteristamme. Mikäli olet kiinnostunut Keski-Suomen hyvinvointialueen järjestämistä koulutuksista, kannattaa seurata aktiivisesti koulutuskalenteriamme.

Ilmoittautuessasi Keski-Suomen hyvinvointialueen järjestämiin julkisiin koulutuksiin ensimmäistä kertaa koulutuskalenterimme kautta, sinun tulee ensin rekisteröityä koulutuskalenterin käyttäjäksi. Jatkossa pääset ilmoittautumaan koulutuksiin luomillasi käyttäjätunnuksilla. Ohjeet koulutuskalenteriin rekisteröitymisestä ja koulutuksiin ilmoittautumisesta löydät liitteestä julkisen Juuri-koulutuskalenterin käyttöohjeet. Kun olet rekisteröitynyt koulutuskalenterimme käyttäjäksi, voit halutessasi luoda profiilisi kautta ns. koulutusten hakuagentin, jolloin saat suoraan sähköpostiisi ilmoituksen, kun koulutuskalenteriin julkaistaan hakuehtojasi vastaavia koulutuksia (esim. tiettyyn aihealueeseen liittyvät koulutukset).

Siirry kalenteriin

Koulutushinnasto

Tiedotteet