Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Suun terveydenhuolto – Jämsä, Kuorevesi

Ajankohtaista: Jämsäläisten suun terveydenhuolto- ja dialyysipalvelut ovat liittyneet osaksi Keski-Suomen hyvinvointialuetta

--

Suun terveydenhuollon palvelunumero ja hoidon tarpeen arviointi, puhelin 014 336 5500, maanantaista perjantaihin klo 8–15. Kiireellisissä asioissa palvelemme klo 16 asti.

Saman päivän vastaanottoaikojen peruminen klo 7.30 alkaen numerosta 014 336 5500.

Käytössä on takaisinsoittopalvelu, kuuntele nauhoite loppuun puhelutiedon rekisteröitymiseksi. Soittaessasi palvelunumeroon jätä takaisinsoittopyyntö puhelun aikana annettujen ohjeiden mukaan.

Takaisinsoittopyynnön voi jättää myös verkossa:

Virka-ajan ulkopuolella sinua palvelee päivystysapu p. 116117.

Sähköisen Hitportal-asiointipalvelun kautta voit tarkistaa aikasi, siirtää tai perua sen. Voit myös lähettää viestin hammashoitolaan ja täyttää esitietolomakkeen.

Tekstiviestipalvelu

Suun terveydenhuoltoon voit olla yhteydessä myös tekstiviestitse numeroon 050 309 2491. Laitathan viestiin nimesi ja hammashoitolan nimen, niin viesti kohdentuu oikein. 

Tekstiviestimuistutus varatusta ajasta: Palvelu on suun terveydenhuollon maksuton lisäpalvelu. Hammashuolto lähettää varatusta ajasta automaattisen muistutuksen 48 tuntia ennen hoitokäyntiä asiakastietoihisi merkittyyn matkapuhelinnumeroon. Jos muistutusviestiä ei jostakin syystä saavu niin se ei ole syy jättää tulematta/peruuttamattoman käynnin laskun mitätöinnille. Myös varattujen aikojen muutoksista tai peruutuksista voidaan ilmoittaa tekstiviestillä.

Varatun ajan peruminen tekstiviestillä: Jos haluat peruuttaa varatun aikasi, voit ottaa yhteyden lähettämällä tekstiviestin ennen varattua aikaa hammashuollon tekstiviestinumeroon 0503092491. Peruuttamattomasta hoitoajasta peritään 18 vuotta täyttäneiltä asetuksen mukainen maksu. HUOM. Kirjoita viestiin sana PERUN sekä varatun ajan ajankohta, kenelle hammaslääkärille aika on varattu sekä myös henkilötunnuksesi, jolloin potilastietojärjestelmämme tunnistaa sinut automaattisesti.

Emme lähetä uusia aikoja tekstiviestillä. Jos peruutat ajan tekstiviestillä, varaa myöhemmin uusi aika soittamalla hammashoitoloiden ajanvaraukseen. Palvelun kautta ei voi siirtää eikä perua erikoishammaslääkäreiden (kuten oikojien) aikoja, koska ajanvarausajat ovat sidoksissa toisiinsa.

Varatun ajan tiedustelu tekstiviestillä: Jos haluat tiedustella varattua aikaasi, voit ottaa yhteyden lähettämällä tekstiviestin hammashuollon tekstiviestinumeroon 050 309 2491. HUOM. Kirjoita viestiin sana TIEDU sekä henkilötunnuksesi, jolloin potilastietojärjestelmämme tunnistaa sinut automaattisesti. Tekstiviestinumero on tekstiviestejä varten, numeroon ei voi soittaa puhelua.

Tekstiviestipalvelu puhevammaisille, kuuroille ja huonokuuloisille: Puhevammaiset, kuurot ja huonokuuloiset voivat olla yhteydessä hammashoitolan keskitettyyn ajanvaraukseen tekstiviestillä numeroon 050 309 2491. Tekstiviestillä voi varata vastaanottoajan tai perua varatun ajan. Ajanvarauksen yhteydessä hoitaja voi lähettää tekstiviestillä vointia koskevia tarkentavia kysymyksiä ennen ajanvarauksen tekoa. Ottamalla yhteyttä tekstiviestillä, annat luvan hoitolan ottaa yhteyttä tekstiviestillä. Tekstiviestissä tulee olla: PUHE/KUULOVAMMA, lähettäjän koko nimi, henkilötunnus ja ajanvarauksen tarpeen syy.

Toimipisteet

  • Jämsän hammashoitola, Terveyskuja 5, 42100 Jämsä
  • Kuoreveden hammashoitola, Puistotie 5, 35600 Halli

Yhteystiedot

014 336 5500