Hyppää pääsisältöön

Kuulovammaisten ajanvarauspalvelu, Jyväskylä

Kuulovammainen: voit asioida myös Omaks.fi:ssä

Voit asioida sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa kirjoittamalla myös Omaks.fi:ssä, Keski-Suomen digitaalisessa sosiaali- ja terveyskeskuksessa.

Lisätietoja Omaks:n palveluista täältä.

Kuulovammaisten ajanvarauspalvelu

Kuulovammaisten ajanvarauspalvelussa voit varata ajan tekstiviestillä Jyväskylän

  • lääkärin ja sairaanhoitajan vastaanotolle
  • kuvantamiseen
  • koronarokotukseen
  • suun terveydenhuoltoon

Varatun ajan voit myös perua tekstiviestillä.

Tekstiviestipalvelu toimii terveysasemien aukioloaikoina. Viestien lähettäminen maksaa asiakkaan oman puhelinliittymäsopimuksen mukaisen hinnan. Kiireellisissä asioissa soita terveysasemalle tai hätäkeskukseen.

Ajanvarauspalvelu lääkärille ja sairaanhoitajalle sekä kuvantamiseen

Lähetä viesti numeroon 050 303 7722. Aloita viesti sanalla AVO ja kirjoita sen perään koko oma nimi, syntymäajan alkuosa, katuosoite ja yhteydenottosyy.

  • Esimerkkiviesti: AVO Maija Kristiina Meikäläinen 150868 Kauppakatu 1. Haluaisin lääkärin vastaanotolle, syy polvikipu, särkylääke ei enää auta, turvotusta, kävely hankalaa.

Kun olet lähettänyt viestin, saat hetken päästä vastausviestin sairaanhoitajalta. Hän kysyy tarvittaessa lisäkysymyksiä ja lähettää hoito-ohjeita. Sovi viestissä, varaatko itse viittomakielen tulkin vastaanotolle.

Asian käsittely tekstiviesteillä päättyy, kun saat viestin LOPPU.

Ajanvarauspalvelu koronarokotukseen

Ajanvarauspalvelu toimii myös koronarokotusaikojen varauksessa.

Jos tarvitset koronarokotuksen, yhteydenoton syyksi merkitään koronarokotus.

  • Esimerkkiviesti: AVO Maija Kristiina Meikäläinen 150868 Kauppakatu 1. Haluaisin varata koronarokotusajan.

Tekstiviesteihin pyritään arkisin vastaamaan vuorokauden kuluessa.

Ajanvarauspalvelu suun terveydenhuoltoon

Kuulovammainen asiakas voi varata ja perua suun terveydenhoidon ajan tekstiviestillä. Tekstiviestiin vastataan arkisin klo 8-16. Viestien lähettäminen maksaa asiakkaan oman puhelinliittymäsopimuksen mukaisen hinnan.

Lähetä viesti numeroon 050 303 7722. Aloita viesti sanalla SUU ja kirjoita sen perään koko oma nimi, syntymäajan alkuosa, katuosoite ja yhteydenottosyy.

  • Esimerkkiviesti: SUU Maija Kristiina Meikäläinen 150868, Kauppakatu 1. Haluaisin hammaslääkärin vastaanotolle, syy lohjennut hammas, hampaan reuna on terävä.

Kun olet lähettänyt viestin, saat hetken päästä vastausviestin. Hammashoitaja kysyy sinulta tarvittaessa lisäkysymyksiä ja lähettää hoito-ohjeita. Sovi viestissä, varaatko itse viittomakielen tulkin vastaanotolle.

Asian käsittely tekstiviesteillä päättyy, kun saat viestin LOPPU.

Yhteystiedot

050 303 7722