Hyppää pääsisältöön

Uutinen

Vastaa kyselyyn ja osallistu sähköisten sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittämiseen

15.11.2023

Keski-Suomen hyvinvointialueella kehitetään sähköisiä sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja jatkuvasti. Keräämme nyt asukkaiden mielipiteitä ja näkemyksiä palautekyselyllä, jotta palvelumme vastaavat asukkaiden tarpeisiin mahdollisimman hyvin.

Kyselyssä kysytään muun muassa sitä, mitä palveluja asukkaat tahtovat käyttää sähköisesti, miten helppokäyttöisiä palvelut ovat tällä hetkellä ja miten niitä tulisi kehittää.

– Tavoitteemme on luoda entistä toimivampia ja asukkaiden tarpeisiin vastaavia sähköisiä palveluita. Haluamme varmistaa, että jokaisen ääni kuuluu suunnitteluprosessissa. Asukas tietää parhaiten, mitä hän tarvitsee, toteaa projektipäällikkö Terho Jussinoja Keski-Suomen kestävän kasvun ohjelmasta.

Kyselyyn vastataan anonyymisti, ja siihen kuluu aikaa muutama minuutti. Kyselyyn voi vastata 29.11. asti.

Vastaa kyselyyn tästä.

Tule tutustumaan ja vaikuttamaan sähköisiin palveluihin

Voit myös tulla kertomaan näkemyksesi sähköisten palvelujen esittelypäivään Aalto-saliin (Väinönkatu 7, 40100 Jyväskylä). Tapahtuma järjestetään 22.11. klo 10–17.30, ja siellä on mahdollisuus tutustua nykyisiin ja tuleviin sähköisiin sosiaali- ja terveyspalveluihin. Tapahtumassa on tarjolla pullaa ja kahvia.

Lue lisää tapahtumasta täältä.

Sähköistä asiointia kehittämällä nopeutetaan hoitoon pääsyä

Keski-Suomen kestävän kasvun ohjelman tavoitteena on, että keskisuomalaiset saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut yhdenvertaisesti, helposti ja kynnyksettömästi sekä monikanavaisesti.  Ohjelmassa panostetaan etenkin haavoittuvassa ja heikossa asemassa olevien asiakkaiden palveluihin.

Ohjelman tavoitteena on purkaa koronan aiheuttamaa sosiaali- ja terveydenhuollon hoito-, kuntoutus- ja palveluvelkaa, nopeuttaa hoitoon pääsyä pysyvästi koko maassa ottamalla käyttöön uusia toimintatapoja sekä edistää sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen toteutumista.

Ohjelman rahoituksesta vastaa sosiaali- ja terveysministeriö. Rahoitus tulee EU:n kertaluonteisesta elpymisvälineestä (Next Generation EU). Kehittäminen kulkee rinnakkain Keski-Suomen hyvinvointialueen strategian toimeenpano-ohjelman kanssa.

Lisätietoja:

  • Terho Jussinoja, projektipäällikkö, Keski-Suomen kestävän kasvun ohjelma, digitaaliset palvelut, p.0406736916, terho.jussinoja(at)hyvaks.fi