Hyppää pääsisältöön

Potilastietojärjestelmän päivitys 27.–28.4. hidastaa päivystyspotilaiden hoitoprosesseja Sairaala Novassa, Laukaassa ja Keuruulla. Kiireettömissä tilanteissa, joissa vaiva ei vaadi välitöntä hoitoa, toivomme asiakkaidemme odottavan maanantaihin.

Lue lisää.
Sairaala Novassa työskentelevät ylilääkärit Johanna Tuukkanen ja Tuomo Kyrönlahti noutivat kunniamaininnat.

Uutinen

Suomen parhaat koulutuspaikan palkinnon saajat julkistettiin tänään

25.1.2024

Keski-Suomen hyvinvointialueelta Suomen parhaat koulutuspaikat palkinnon saivat Sairaala Novan Päivystys ja Sairaala Novan Anestesiologian ja tehohoidon yksikkö sekä Äänekosken terveysasema.

Lääkäripäivillä Nuorten Lääkärien Yhdistys yhdessä Lääkäriliiton kanssa julkaisi tänään (25.1.2024) Koulutuspaikkakyselyn tuloksia ja palkitsivat Suomen parhaat koulutuspaikat. 

Keski-Suomen hyvinvointialueelta Suomen parhaat koulutuspaikat palkinnon saivat Sairaala Novan Päivystys ja Sairaala Novan Anestesiologian ja tehohoidon yksikkö sekä Äänekosken terveysasema.

Koulutuspaikkakyselyssä koulutettavat arvioivat koulutuspaikkaansa asteikolla nollasta kymmeneen. Kaikki näissä yksiköissä kouluttautuneet nuoret lääkärit suosittelivat palkittuja yksiköitä (arvio 9 tai 10) kollegoille ja ystävilleen yksimielisesti. Yksiköt saivat siis viisi tähteä nuorilta lääkäreiltä, ja suositteluluku NPS oli täydet 100. Tärkeimpinä kriteereinä suositteluille nousivat hyvä työilmapiiri, opetusmyönteisyys, hyvä johtaminen ja hyvä seniorituki.

Nuoret lääkärit antoivat myös useille muille Keski-Suomen hyvinvointialueen yksiköille hyvinä koulutusyksiköinä viisi tähteä 

Viiteen tähteen erinomaisin suositteluluvuin (NPS 60 tai enemmän) ylsivät Keski-Suomen hyvinvointialueella myös Sairaala Novan Konservatiivinen palvelualue, Operatiivinen palvelualue, Lastentaudit, Kirurgia ja Radiologia sekä avosairaanhoidon Pohjoinen alue. Myös näitä koulutusyksiköitä nuoret lääkärit olivat valmiita suosittelemaan kollegoilleen ja ystävilleen.

Aiheesta lisää: https://nly.fi/koulutuspaikkakysely/tulokset-2023/