Hyppää pääsisältöön

Uutinen

Pullaa ja digiä – Hyvinvointialueen sähköisten palveluiden esittelypäivä 22.11. Jyväskylässä Aalto-salissa

16.11.2023

Tervetuloa tutustumaan, miltä Keski-Suomen hyvinvointialueen sähköiset palvelut näyttävät nyt ja tulevaisuudessa, sekä oppimaan, miten saat asiasi hoidettua helpommin ja nopeammin.

Järjestämme sähköisten sosiaali- ja terveyspalvelujen esittelypäivän 22.11. klo 10–17.30 Aalto-salissa (Väinönkatu 7, 40100 Jyväskylä). Esittelemme tapahtumassa monipuolisia sosiaali- ja terveyshuollon palveluitamme, jotka ovat nyt helposti saatavilla myös verkossa. Tule nauttimaan kupillinen kuumaa kahvia ja maistuvaa pullaa samalla, kun asiantuntijamme opastavat sinut sähköisen asioinnin saloihin. Tapahtuma on ainutlaatuinen mahdollisuus vaikuttaa hyvinvointialueen kehittyviin sähköisiin palveluihin.

Kuulemme mielellämme asukkaiden mielipiteet ja ehdotukset siitä, miten voimme tehdä palveluistamme entistä parempia ja saavutettavampia verkossa. Tämän vuoksi tapahtumaan osallistuvia pyydetään täyttämään palveluita koskeva sähköinen kyselylomake joko etukäteen tai paikan päällä. Pääset kyselyyn tästä linkistä.

– Tavoitteemme on luoda entistä toimivampia ja asukkaiden tarpeisiin vastaavia sähköisiä palveluita. Haluamme varmistaa, että jokaisen ääni kuuluu suunnitteluprosessissa. Asukas tietää parhaiten, mitä hän tarvitsee, toteaa projektipäällikkö Terho Jussinoja Keski-Suomen kestävän kasvun ohjelmasta.

Tietoa esiteltävistä palveluista löydät tapahtumasivulta.

Tapahtuma on päihteetön, ilmainen ja avoin kaikille. Ovet ovat avoimet koko tapahtuman ajan, ei ennakkoilmoittautumista. Pullaa ja kahvia on tarjolla 500 ensimmäiselle kävijälle.

Pullakahvit tarjoaa EU:n rahoittama Keski-Suomen kestävän kasvun ohjelma

Lisätietoja:

  • Terho Jussinoja, projektipäällikkö, Keski-Suomen kestävän kasvun ohjelma, digitaaliset palvelut, p.0406736916, terho.jussinoja(at)hyvaks.fi