Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin. Juhannusaattona 21.6. palvelemme viikonloppuaukioloaikojen mukaisesti.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.
Aurinkoa vappuun!

Uutinen

Palvelumme vappupäivänä ja helatorstaina

30.4.2024

Vappupäivänä 1.5. ja helatorstaina 9.5. toimipisteemme, puhelinpalvelumme ja verkkoasiointimme palvelevat sunnuntain aukioloaikojen mukaisesti.

Sairaanhoitajan chat palvelee vappuna ja helatorstaina

Muistathan että, kiireettömissä asioissa voit keskustella digitaalisen sosiaali- ja terveyskeskuksen sairaanhoitajien kanssa myös vappupäivänä ja helatorstaina kello 10–16. Chatissa ammattilainen arvioi, tarvitseeko kuvaamasi oire hoitoa tai hoitoon ohjausta esimerkiksi lääkärille tai muulle terveydenhuollon ammattilaiselle. Keskustelemaan pääset hyvinvointialueen asioi sähköisesti -sivun chat-ikkunasta. Asiointi on maksutonta ja palvelua tarjotaan kaikille keskisuomalaisille pois lukien Jämsän, Kinnulan sekä ulkoistettujen terveysasemien asiakkaat Säynätsalossa, Korpilahdella, Tikkakoskella ja Huhtasuolla.  

Kiireellisissä asioissa apunasi ovat lähipäivystykset, sosiaali- ja kriisipäivystys sekä hätänumero 

Terveysasemien kiirevastaanotot (lähipäivystykset) toimivat ajanvarauksella. Terveysasemien kiirevastaanotoille varataan aina aika soittamalla omalle terveysasemalle, josta saat arvion hoidon tarpeellisuudesta sekä tilanteenmukaisia toimintaohjeita. 

Ilta- ja viikonloppu kiirevastaanottoa järjestetään seuraavilla terveysasemilla myös vappuna ja helatorstaina: 

Seuraavat numerot palvelevat ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä: 

Hyvää ja turvallista vappua ja helatorstaita!