Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.
Hyvää pääsiäistä!

Uutinen

Palvelemme pääsiäisenä viikonloppuaukioloaikojen mukaisesti

28.3.2024

Kiireettömissä asioissa voit nyt ottaa yhteyttä digitaalisen sosiaali- ja terveyskeskuksen sairaanhoitajiin chatissa myös viikonloppuisin ja arkipyhinä.

Viikonvaihteessa 29.3.–1.4. vietettävä pääsiäinen vaikuttaa Keski-Suomen hyvinvointialueen aukioloaikoihin. Pitkäperjantaina 29.3. ja toisena pääsiäispäivänä maanantaina 1.4. toimipisteemme, puhelinpalvelumme ja verkkoasiointimme palvelevat sunnuntain aukioloaikojen mukaisesti. 

Sairaanhoitajan chat palvelee myös pääsiäisenä 

Kiireettömissä asioissa voit keskustella digitaalisen sosiaali- ja terveyskeskuksen sairaanhoitajien kanssa myös pääsiäisenä joka päivä kello 10–16. Keskustelemaan pääset hyvinvointialueen asioi sähköisesti -sivun chat-ikkunasta. Asiointi on maksutonta ja tarjolla kaikille keskisuomalaisille pois lukien Jämsän, Kinnulan ja ulkoistettujen terveysasemien asiakkaat.  

Kiireellisissä asioissa apunasi ovat lähipäivystykset, sosiaali- ja kriisipäivystys sekä hätänumero 

Terveysasemien kiirevastaanotot (lähipäivystykset) toimivat ajanvarauksella. Terveysasemien kiirevastaanotoille varataan aina aika soittamalla omalle terveysasemalle, josta saat arvion hoidon tarpeellisuudesta sekä tilanteenmukaisia toimintaohjeita. 

Ilta- ja viikonloppukiirevastaanottoa järjestetään seuraavilla terveysasemilla: 

Seuraavat numerot palvelevat ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä: 

Hätätilanteessa soita aina hätänumeroon p. 112.

Hyvää ja turvallista pääsiäistä!