Hyppää pääsisältöön

Palvelemme vappupäivänä 1.5. sunnuntain aukioloaikojen mukaisesti. Sairaanhoitajan chat palvelee myös vappupäivänä klo 10–16.

Lue lisää.
Hammaslääkärit.

Uutinen

Myös hyvinvointialueen määräaikaisten työntekijöiden palkanmaksu sujui ennakoidusti

31.1.2023

Hyvinvointialueen määräaikaisten työntekijöiden ensimmäinen palkkapäivä on tänään 31.1.2023. Määräaikaisten työntekijöiden peruspalkan maksu sujui ennakoidusti.

Yhteydenottoja palkkavirheisiin liittyen on aamupäivään mennessä tullut noin 50. Tähän mennessä tietoon on tullut, että palkka on jäänyt kokonaan puuttumaan 18 henkilöltä. Jos palkka on jäänyt kokonaan maksamatta, se hoidetaan mahdollisimman pian erillismaksatuksena. Palkat ovat tilillä joko samana päivänä tai seuraavina päivinä riippuen pankista.

Myös vakinaisten työntekijöiden palkankorjauksia on tehty samassa palkanmaksussa.

”Määräaikaisten henkilöstön palkanmaksu onnistui hyvin. Etenemme suunnitellusti kohti normaalia palkanmaksuprosessia siirtymäajan jälkeen”, va. HR-johtaja Riitta Hallberg kertoo.

Keski-Suomen hyvinvointialueen palveluksessa on noin 2500 määräaikaista työntekijää. Keski-Suomen hyvinvointialue on Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 11 500 työntekijää. Keski-Suomen hyvinvointialueelle henkilöstöä on siirtynyt 26 eri organisaatiosta, ja he ovat aloittaneet hyvinvointialueen työntekijöinä 1.1.2023.

Lisätietoja:

va. HR-johtaja Riitta Hallberg, p. 044 459 8946

 

Keski-Suomen hyvinvointialue vastaa noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Pääosin tutut ammattilaiset palvelevat edelleen tutuissa toimipisteissä ja puhelinnumerot säilyvät samoina. Palveluiden tiedot, toimipisteet ja yhteystiedot löytyvät Keski-Suomen hyvinvointialueen verkkosivuilta osoitteesta www.hyvaks.fi.  Hyvinvointialue on Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee noin 11 500 ammattilaista. Uutena työnantajana tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin.

Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea.