Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin. Juhannusaattona 21.6. palvelemme viikonloppuaukioloaikojen mukaisesti.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.
Henkilöstöä keskustelemassa käytävällä.

Uutinen

Muutoksia apuvälinepalveluiden puhelinnumeroihin ja palveluaikoihin

24.4.2024

Keski-Suomen hyvinvointialueen apuvälinepalveluiden toiminnan kehittämisen johdosta maanantaina 6.5. puhelinnumeroihin ja palveluaikoihin tulee muutoksia.

Keski-Suomen hyvinvointialueen apuvälinepalveluiden toiminnan kehittämisen johdosta maanantaina 6.5. pohjoiseen Keski-Suomeen tulee apuvälinepalveluille uusi puhelinnumero, Kyllön ja Palokan terveysasemien apuvälinepalveluiden puhelinnumerot yhdistyvät sekä Keuruun apuvälinepalveluiden palveluajat muuttuvat. Kehitystyön tavoitteena on pala palalta yhdenmukaistaa ja parantaa hyvinvointialueen apuvälinepalveluiden toimintaa, saavutettavuutta ja laatua.  

Muistathan, että apuvälinepalveluiden asiakkaana voit aina asioida millä tahansa Keksi-Suomen hyvinvointialueen apuvälinepalvelupisteellä. Voit siis valita itsellesi sopivimman palvelupisteen apuvälineasioiden hoitamiseen asuinkunnastasi riippumatta. 

Pohjoisen Keski-Suomen apuvälinepalvelut saavat uuden yhteisen palvelunumeron 

Pohjoisen Keski-Suomen apuvälinepalvelun uusi palvelunumero on maanantaista 6.5. alkaen 014 336 5600 ja se palvelee arkisin kello 9–11. Numero palvelee Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven, Pihtiputaan, Saarijärven, Viitasaaren ja Äänekosken asukkaita. Uuden numeron myötä näissä kunnissa aikaisemmin toimineet apuvälinepalveluiden puhelinnumerot poistuvat käytöstä. 

Samassa yhteydessä tulee voimaan seuraavat apuvälinepalvelupisteiden palveluaikojen muutokset: 

  • Viitasaaren terveysaseman apuvälinepalvelupisteellä apuvälineitä voi noutaa ja palauttaa terveysaseman aukioloaikoina. Ohjaus ja muu asiantuntijapalvelu ajanvarauksella. 

  • Äänekosken terveysaseman apuvälinepalvelupisteen palveluaika on maanantaista keskiviikkoon kello 14–16 sekä torstaista perjantaihin kello 10–12. 

  • Saarijärven terveysaseman apuvälinepalvelupisteen palveluaika on maanantaista keskiviikkoon kello 9–11 sekä torstaista perjantaihin kello 12–14. 

Kyllön ja Palokan apuvälinepalveluiden puhelinnumerot yhdistyvät 

Kyllön apuvälinepalveluiden puhelinnumero 014 266 2335 palvelee maanantaista 6.5. alkaen myös Palokan apuvälineasioissa. Numeron palveluaika on jatkossa arkisin kello 9–12. Palokassa aikaisemmin toiminut apuvälinepalveluiden puhelinnumero poistuu käytöstä.  

Kyllön ja Palokan terveysasemien apuvälinepalvelupisteiden palveluaikoihin ei tässä yhteydessä tule muutosta.  

Keuruun apuvälinepalvelun palveluajat muuttuvat 

Keuruun terveysaseman apuvälinepalvelupiste palvelee maanantaista 6.5. alkaen kello 12–14. Keuruun ja Multian asukkaita palveleva apuvälinepalveluiden tuttu puhelinnumero 014 269 0060 palvelee jatkossa arkisin kello 9–11. 

Lisätietoja: