Hyppää pääsisältöön

Helatorstaina 9.5. toimipisteemme, puhelinpalvelumme ja verkkoasiointimme palvelevat sunnuntain aukioloaikojen mukaisesti. Sairaanhoitajan chat palvelee myös helatorstaina klo 10–16.

Lue lisää.
hyväarkikaikille

Uutinen

Medisiinariliitto huomioi hyvinvointialueen sote-keskuksia kunniamaininnalla

19.12.2023

Keski-Suomen hyvinvointialueen toimintayksiköitä muistettu Vuoden kandiystävällinen terveyskeskus -kunniamaininnalla

Suomen Medisiinariliitto on palkinnut vuoden 2023 Kandiystävällinen terveyskeskus -kunniamaininnalla Sampoharjun sote-keskuksen (Sampoharjun terveysasema),
Muuramen sote-keskuksen (Muuramen terveysasema) ja alueellisen osastotoiminnan Jyväskylän osastot (Jyväskylän kaupunginsairaala).

Kunniamaininta jaetaan vuosittain terveyskeskuksille, jotka ovat lääketieteen kandien näkökulmasta onnistuneet erityisesti myönteisen ilmapiirin, hyvän perehdytyksen, seniorituen saatavuuden sekä palautteen antamisen osalta.

Muuramen sote-keskus sekä alueellisen osastotoiminnan Novan ja Kyllön osastot palkittiin myös viime vuonna. Sampoharjun sote-keskus puolestaan sai kunniamaininnan ensimmäistä kertaa.

Suomen Medisiinariliitto on suomalaisten lääketieteen opiskelijayhdistysten koulutus- ja edunvalvontaliitto, jossa jäsenseurojen kautta on kaikkiaan yli 4000 opiskelijajäsentä.

Arvonimen saajien valinnassa Medisiinariliitto kiinnittää perinteisesti huomiota myös kandille sopivaan työmäärään, työssä jaksamisen tukemiseen sekä koulutusten järjestämiseen ja niihin osallistumisen mahdollistamiseen.

Vuoden kandiystävällinen terveyskeskus -arvonimeä on jaettu vuodesta 2020 alkaen.

Myös Sairaala Novan lastenpsykiatrian ylilääkärille juhlamitali

Lastenpsykiatrian ylilääkäri Marianna Savio palkittiin lastenpsykiatriyhdistyksen juhlamitalilla.

Kunnianosoitus jaettiin seitsemälle eri tavoin ansioituneelle lastenpsykiatrian ammattilaiselle lastenpsykiatriyhdistyksen syyskoulutuspäivillä. Päätös mitalien saajista tehtiin johtokunnan toimesta, jäsenistöltä tulleiden perusteltujen ehdotusten pohjalta.