Hyppää pääsisältöön
Villasukkakilpailun 10 finalistia kuvakollaasissa. Villasukkamallien tarkemmat kuvaukset löytyvät äänestyslomakkeelta.

Uutinen

Kilpailu käynnistyy: Mitä hyvinvointi on? Kerro se villasukin!

11.9.2023

Suunnittele villasukat ja osallistu kilpailuun! Keski-Suomen hyvinvointialue avaa suunnittelukilpailun, jossa haetaan hyvinvointia kuvastavia villasukkamalleja. Villasukat ovat hyvän arjen luottovaate ja hoivan, lämmön ja huolenpidon symboli.

Kilpailun säännöt

Kilpailuaika on 11.9.–11.11.2023. Kuka tahansa saa osallistua. Kilpailun säännöt löytyvät myös sivultamme hyvaks.fi/kilpailut

Suunnittele ja toteuta villasukkapari, joka jollakin tavalla kuvastaa hyvinvointia. Tulkinta teemasta on vapaa, haemme erilaisia näkökulmia ja mielleyhtymiä hyvinvointiin. Ideoita voi hakea esimerkiksi omasta arjesta, taiteesta, keskisuomalaisesta ympäristöstä tai vaikka hyvinvointialueen strategiasta ja visuaalisesta ilmeestä.

  • Villasukkaparin osat voivat olla erilaiset.
  • Villasukkien tulee olla käyttökelpoiset sukkina.  
  • Sukkapari ilmentää jollain tavalla hyvinvointia.  
  • Sukan värityksen voit valita itse.
  • Mallin tulee olla aiemmin julkaisematon.  

Osallistu näin:

Suunnittele ja neulo villasukat. Ota kuva/kuvia valmiista villasukistasi. Voit osallistua joko sähköisesti tai postitse.  

Osallistuminen sähköisesti: Täytä itse tai pyydä tuttuasi täyttämään sähköinen osallistumislomake (Webropol), johon liität kuvan ja tarinan hyvinvointiaiheisista villasukistasi, millä langoilla sukat on toteutettu sekä yhteystietosi.  

Osallistuminen postitse: Lähetä villasukat tai valokuva niistä postitse osoitteeseen: 

Keski-Suomen hyvinvointialue 
Viestintäpalvelut, Villasukkakilpailu 
PL 472 
40101 Jyväskylä 

Huomioithan, että postitse lähetettyjä villasukkia ei palauteta. Lähetyksen tulee olla perillä viimeistään 11.11.2023. Lähettäjä vastaa postituskuluista. Liitä mukaan seuraavat tiedot:

  • Villasukkamallin nimi ja tarina, joka malliin liittyy.  
  • Millä langoilla villasukat on toteutettu.  
  • Nimesi.
  • Yhteystietosi (vähintään puhelinnumerosi ja/tai sähköpostiosoitteesi).  

Kilpailuun lähetetyistä villasukista voidaan julkaista kuvia ja tarinoita Keski-Suomen hyvinvointialueen viestintäkanavissa. Kuvan yhteydessä mainitaan villasukkien tekijän nimi.

Kilpailun kulku

Hyvinvointialueen kilpailuraati tekee villasukkamalleista esivalinnan yleisöäänestykseen. Raatilaiset painottavat valinnassaan ideaa ja hyvinvointiteeman tulkintaa. Tekninen taitavuus ei ratkaise kilpailua.

Yleisö äänestää kilpailuraadin valitsemista villasukkamalleista voittajan. Äänestys toteutetaan joulukuussa 2023 verkkosivuillamme hyvaks.fi.  

Villasukkakilpailun voittaja palkitaan 100e arvoisella lahjakortilla voittajan itse valitsemaan käsityötarvikkeita myyvään liikkeeseen.