Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin. Juhannusaattona 21.6. palvelemme viikonloppuaukioloaikojen mukaisesti.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Uutinen

Keski-Suomen hyvinvointialueen uudessa podcastissa keskustellaan hyvästä arjesta

17.5.2024

Keski-Suomen hyvinvointialueen uusi, oma Hyvä arki kuuluu kaikille -podcast eli puheohjelma aloittaa toukokuussa.

Hyvä arki kuuluu kaikille - podcastin tarkoituksena on selvittää, mistä keskisuomalaisten hyvä arki koostuu sekä edistää keskisuomalaisten hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta. Podcastin tavoitteina on tehdä tunnetuksi hyvinvointialueen henkilöstön työarkea, käsitellä erilaisia hyvinvointialuetta koskevia ilmiöitä ja osallistaa kuulijoita mukaan ajankohtaisiin aiheisiin jaksoista löytyvällä lyhyellä kyselyllä.

Hyvinvointialueen ajankohtaisten aiheiden äärelle johdatteleva podcast on suunnattu niin hyvinvointialueen asukkaille, henkilöstölle kuin muillekin sidosryhmille ja kumppaneille. Vieraina studiossa kuullaan hyvinvointialueen henkilöstöä, päättäjiä, asukkaita ja muita sidosryhmiä. Podcastin juontajina toimivat hyvinvointialueen osallisuuden parissa työskentelevä Olli Karola ja tietohallinnon tehtävissä työskentelevä Jenni Puoliväli. Molemmilla on myös työtaustaa sosiaali- ja terveyspalveluista. 

Ensimmäiset kaksi jaksoa julkaistu Spotify-palvelussa 

Ensimmäisessä jaksossa vieraaksi saapuu hyvinvointialueen aluehallituksen puheenjohtaja Maria Kaisa Aula ja keskustelu ohjautuu strategian ja palvelujen merkitykseen asukkaiden arjessa. Jaksossa pohditaan myös, miltä hyvinvointialueen ensimmäinen vuosi näytti ja mitä seuraava vuosi voisi pitää sisällään. 

Kuuntele tästä jakso 1. Strategiasta ihmislähtöisiin palveluihin  

Toisessa jaksossa tutustutaan podcastin juontajiin Olli Karolaan ja Jenni Puoliväliin ja kuullaan, mistä idea podcastille oikeastaan syntyi. Lisäksi Olli ja Jenni pohtivat hyvinvointialueen kulunutta vuotta ja, miten huomioisimme toisemme paremmin töissä ja vapaa-ajallamme parantaaksemme yhteistä arkeamme. 

Kuuntele tästä jakso 2. Mikrofonin takana Olli ja Jenni  

Löydät hyvinvointialueen podcastin jaksot Spotify-palvelusta nimellä Hyvä arki kuuluu kaikille

 Lisätietoja 

  • Olli Karola, osallisuuskoordinaattori, Keski-Suomen hyvinvointialue, olli.karola(at)hyvaks.fi, p. 050 4767639 
  • Jenni Puoliväli, ICT-palvelupäällikkö, Keski-Suomen hyvinvointialue, jenni.puolivali(at)hyvaks.fi, p. 050 3370702