Hyppää pääsisältöön

Palvelemme vappupäivänä 1.5. sunnuntain aukioloaikojen mukaisesti. Sairaanhoitajan chat palvelee myös vappupäivänä klo 10–16.

Lue lisää.
Henkilöstön uutiskirje

Uutinen

Keski-Suomen hyvinvointialueen ensimmäinen henkilöstön uutiskirje on julkaistu

27.10.2021

Uutiskirjeen tehtävänä on tarjota ajankohtaista tietoa tulevalle Keski-Suomen hyvinvointialueen henkilöstölle, noin 10 000 työntekijälle Keski-Suomen hyvinvointialueen valmistelusta.

Uutiskirjeen tehtävänä on tarjota ajankohtaista tietoa tulevalle Keski-Suomen hyvinvointialueen henkilöstölle, noin 10 000 työntekijälle Keski-Suomen hyvinvointialueen valmistelusta. Uutiskirjeisiin kootaan siirtyvää henkilöstöä koskettavat valmistelun etenemistä koskevat tiedotteet, blogikirjoitukset, tapahtumat ja henkilöstön videotervehdykset. Uutiskirjeen voi lukea sähköisesti tai tulostaa sen työpaikallesi. 

Uudistuksessa mukana olevien esihenkilöiden toivotaan jakavan uutiskirjettä laajasti omissa työyksiköissään.

Lue Keski-Suomen hyvinvointialueen henkilöstön uutiskirje: Uutiskirje 1/2021

Uutiskirjeet lähetetään henkilöstölle laajalla sähköpostijakelulla ja ne kootaan hyvaks.fi/henkilöstö/uutiskirjeet -sivulle.

Seuraava uutiskirje

Julkaisemme henkilöstön uutiskirjeitä säännöllisesti. Keski-Suomen hyvinvointialueen seuraava henkilöstön uutiskirje julkaistaan joulukuussa, viikolla 50.

Lisätietoja ja palautetta uutiskirjeestä

  • Emmi Palokangas, viestintäjohtaja, Jyväskylän kaupunki, emmi.palokangas(at) jyvaskyla.fi
  • Sanna-Riikka Koponen, viestintäasiantuntija, Keski-Suomen sote-uudistuksen hankkeet, sanna-riikka.koponen(at)jyvaskyla.fi