Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso mahdolliset poikkeusaukioloajat täältä.
Sote-ammattilaiset keskustelevat terveysasemalla.

Uutinen

Jämsäläisten suun terveydenhuolto- ja dialyysipalvelut ovat liittyneet osaksi Keski-Suomen hyvinvointialuetta

2.1.2024

Jämsän suun terveydenhuollon palvelunumero on muuttunut 1.1.2024 alkaen. Muut suun terveydenhuollon ja dialyysipalveluiden yhteystiedot säilyvät samoina ja tutut ammattilaiset palvelevat tutuissa toimipisteissä. 

Jämsän Terveys Oy:n aiemmin tuottamat sosiaali- ja terveyspalvelut liittyvät vaiheittain osaksi Keski-Suomen hyvinvointialueen palveluita. 1.1.2024 alkaen hyvinvointialue tuottaa jämsäläisille suun terveydenhuollon palvelut Jämsän ja Kuoreveden hammashoitoloissa sekä dialyysiyksikön palvelut Jokilaakson sairaalassa. Näiden palveluiden noin 40 työntekijää siirtyvät hyvinvointialueelle liikkeenluovutuksen periaattein palvellen samoissa tutuissa toimipisteissä.  

Muutoksen yhteydessä Jämsän suun terveydenhuollon palvelunumero muuttuu. Suun terveydenhuollon uusi palvelunumero on 1.1.2024 alkaen 014 336 5500 ja se palvelee arkisin kello 8–16. Tästä numerosta voi myös perua saman päivän vastaanottoaikoja aamuisin kello 7.30–8.00.  

Suun terveydenhuollon sähköinen Hitportal-asiointipalvelu toimii kuten ennenkin. Sen kautta voi tarkistaa jo varatun vastaanottoajan sekä siirtää tai perua ajan. Hitportalin kautta voi myös lähettää viestin hammashoitolaan tai täyttää esitietolomakkeen. Myös tekstiviestipalvelu ajan perumiseen tai jo varatun ajan tarkistamiseen toimii samassa numerossa, 050 309 2491, kuin aikaisemmin. 

Liikkeenluovutus etenee vaiheittain 

Suun terveydenhuollon ja dialyysiyksikön palveluiden jälkeen liikkeenluovutuksen toinen vaihe koskee huhtikuun alussa vanhuspalveluiden kokonaisuutta. Kolmannessa vaiheessa elokuun alussa myös perhekeskuksen, mielenterveys- ja päihdepalveluiden sekä perusterveydenhuollon kuntoutuksen palvelut siirtyvät hyvinvointialueen toiminnaksi. 

Lisätietoja: