Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso mahdolliset poikkeusaukioloajat täältä.
Sote-ammattilainen tietokoneen ääressä.

Uutinen

Hyvinvointialueen palveluntuottajien infotilaisuudessa tarkasteltiin palveluntuottajahakua sekä henkilötietojen käsittelyä ja tietosuojaohjeita

20.2.2023

Keski-Suomen hyvinvointialue järjesti infotilaisuuden palvelusetelitoiminnasta Keski-Suomen alueella toimiville palvelusetelituottajille sekä palvelusetelitoiminnasta kiinnostuneille torstaina 16.2.

Etänä järjestettävään infotilaisuuteen osallistui yli 160 henkilöä, ja etenkin palveluntuottajahaku herätti osallistujissa kysymyksiä. Hyvinvointialue järjestää palse.fi-portaalin käyttämisestä maaliskuussa erillisen tilaisuuden, joka on suunnattu erityisesti uusille palse.fi-portaalin käyttäjille.

Infotilaisuudessa kerrottiin Keski-Suomen hyvinvointialueen palveluseteleiden sääntökirjoista sekä tehtiin katsaus menneeseen valmisteluun ja päätöksentekoon. Keski-Suomen aluehallitus on hyväksynyt hyvinvointialueen palveluseteleiden sääntökirjat käyttöön 1.4.2023 alkaen.

Hyvinvointialueen palveluntuottajahaku avautuu 20.2. ja samalla avautuu myös mahdollisuus hakemusten päivittämiseen, jos tuottajalla on jo hakemus palse.fi-portaalissa. Tilaisuudessa tarkasteltiin tarkemmin tuottajahaun aikatauluja sekä hakemuksien tekemistä ja päivittämistä.

Lisäksi Keski-Suomen hyvinvointialueen tietosuojavastaava Irma Latikka kävi tilaisuudessa läpi henkilötietojen käsittelyn ehtoja ja tietosuojaohjeita. Jokainen palveluntuottaja sitoutuu palvelusetelituottajaksi hakeutuessaan noudattamaan Keski-Suomen hyvinvointialueen henkilötietojen käsittelyn ehtoja ja tietosuojaohjeita.

Materiaali: