Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Ennakkotiedote: Terveysasemien ilta- ja viikonloppukiirevastaanottojen toimintaan on tulossa muutoksia 2.9.2024 alkaen

14.6.2024

Keski-Suomen hyvinvointialueen terveysasemien ilta- ja viikonloppukiirevastaanotot järjestetään Äänekosken terveysasemalla ja Sairaala Novan yhteispäivystyksessä 2.9. alkaen.

Uudistuksen myötä ilta- ja viikonloppukiirevastaanotot lakkaavat Viitasaarelta, Pihtiputaalta, Saarijärveltä, Laukaasta, Keuruulta ja Muuramesta. Muutokset ovat osa palveluverkkouudistusta, josta aluevaltuusto päätti 11.6. pidetyssä kokouksessaan.  

Päiväaikainen vastaanottotoiminta jatkuu terveysasemilla kuten tähänkin saakka. Jämsän ympärivuorokautiseen päivystykseen ei tule muutosta.  

– Ilta- ja viikonloppukiirevastaanottojen uudistuksen myötä terveysasemilla voidaan jatkossa panostaa enemmän päiväaikana tapahtuvaan toimintaan. Lisäksi uudistuksen myötä hyvinvointialueen asukkailla on käytössään pidemmät ja yhdenmukaisemmat kiirevastaanottoajat, kertoo vastuualuejohtaja Eva Pihlamaa-Tuononen. 

Ilta- ja viikonloppukiirevastaanotot palvelevat maanantaista 2.9. alkaen seuraavasti   

Äänekosken terveysaseman ilta- ja viikonloppukiirevastaanotto palvelee arki-iltaisin kello 16–22 ja viikonloppuisin kello 8–22 Viitasaaren, Pihtiputaan, Kinnulan, Saarijärven, Karstulan, Kivijärven, Kyyjärven, Kannonkosken ja Äänekosken asukkaita osoitteessa Terveyskatu 8, 44100 Äänekoski.  

Sairaala Novan yhteispäivystyksen kiirevastaanotto palvelee arki-iltaisin kello 16–22 ja viikonloppuisin kello 8–22 Laukaan, Konneveden, Keuruun, Petäjäveden, Multian, Joutsan, Toivakan, Luhangan, Hankasalmen, Uuraisten, Muuramen ja Jyväskylän asukkaita osoitteessa Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä.   

Jämsän ympärivuorokautinen päivystys toimii kuten tähänkin asti, osoitteessa Sairaalantie 11, 42100 Jämsä. 

Lisätietoja: 

Uutinen päivitetty 20.6.2024 klo 11.06: Muurame lisätty loppuvien ilta- ja viikonloppukiirevastaanottojen listaukseen.