Hyppää pääsisältöön
Aluehallitus kokous

Uutinen

Aluehallitus nimesi yhtiökokousedustajia

11.4.2023

Aluehallitus nimesi tänään 11.4. kokouksessaan Keski-Suomen hyvinvointialueen sidosyksikköjen yhtiökokouksiin edustajia.

Aluehallitus nimesi Keurusseudun Ateria- ja tukipalvelut Oy:n ja Saarijärven Seudun Ravitsemispalvelut Oy:n yhtiökokousedustajaksi tukipalvelujohtaja Hanna Vihavaisen ja evästi häntä, että Keurusseuden Ateria- ja tukipalvelut yhtiön hallituksen jäseneksi nimettäisiin aluehallituksen jäsen Markku Puro ja Saarijärven Seudun Ravitsemuspalvelut yhtiön hallituksen jäseneksi aluevaltuuston jäsen, työikäisten ja ikääntyneiden lautakunnan varapuheenjohtaja Riitta Pirttiniemi. Molemmat yhtiöt tuottavat muun muassa ruokapalveluja.

Aluehallitus nimesi Fimlab Laboratoriot Oy:n yhtiökokoukseen yhtiökokousedustajaksi hyvinvointialuejohtaja Jan Tolletin ja evästi häntä, että yhtiön hallitukseen nimettäisiin aluehallituksen jäsen Mervi Hovikoski. Fimlab tuottaa Keski-Suomen hyvinvointialueelle laboratorio- ja kuvantamispalveluja.

Aluehallitus nimesi DigiFinland Oy:n ja Istekki Oy:n yhtiökokouksiin yhtiökokousedustajaksi tietohallintojohtaja Ari-Pekka Paanasen ja Kuntien Tiera Oy:n yhtiökokousedustajaksi konsernipalvelujen toimialajohtaja Lasse Lepän. DigiFinland Oy:n ja Kuntien Tiera Oy:n kohdalla Keski-Suomen hyvinvointialueen ei ole tarpeen nimetä yhtiön hallitukseen jäsentä kyseisessä yhtiökokouksessa. Istekki Oy:n osalta Keski-Suomen hyvinvointialueella ei ole osakassopimuksen mukaan nimettävänä hallitusjäsentä. DigiFinland tuottaa muun muassa Omaolo -palveluja, Kuntien Tiera tarjoaa tuotteistettuja ICT-palveluita sekä digi- ja ICT-ratkaisuja ja Istekki informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian palveluita ja palvelukokonaisuuksia.

Aluehallitus nimesi Servica Oy:n yhtiökokoukseen yhtiökokousedustajaksi palvelujohtaja, hankinta ja logistiikka Miia Paatolan. Keski-Suomen hyvinvointialueen ei ole tarpeen nimetä hallituksen jäsentä kyseisessä yhtiökokouksessa. Servica tuottaa ruokapalveluja sekä puhtaus- ja välinehuollon, kiinteistötekniikan ja kiinteistöjen ylläpidon sekä logistiikan palveluja.

Aluehallitus nimesi SOTEVirtuaalikirjasto Oy:n yhtiökokoukseen yhtiökokousedustajaksi strategiajohtaja Anu Pihlin ja evästi häntä, että yhtiön hallitukseen nimitettäisiin johtajaylilääkäri Heikki Miettinen.

Esityslista ja pöytäkirja

Aluehallituksen kokouksen esityslista liitteineen on osoitteessa hyvaks.fi/aluehallitus (suora linkki). Aluehallituksen kokouksen pöytäkirja julkaistaan heti kun se on tarkistettu.

Lisätietoja:

  • aluehallituksen puheenjohtaja Maria Kaisa Aula, p. 050 530 9697
  • hyvinvointialuejohtajan sijaisena toimialajohtaja Lasse Leppä, p. 050 599 9545