Hyppää pääsisältöön
Lapsi katsoo kuvakortteja. Kuvassa lapsen olkapää ja kädet.

Uutinen

Äänekosken perheneuvola ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyön tiimi palvelevat samassa uudessa osoitteessa 2.4. alkaen

20.3.2024

Äänekosken perheneuvolan ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyöntiimin uusi osoite 2.4. alkaen on Kauppakatu 11.

Äänekosken ja Konneveden asukkaita palvelevat Äänekosken perheneuvola ja Äänekosken nuorten mielenterveys- ja päihdetyön tiimi toimivat 2.4. alkaen yhteisissä tiloissa Äänekosken Koskikeskuksen toisessa kerroksessa, osoitteessa Kauppakatu 11.

Perheneuvola tarjoaa alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten perheille apua ja tukea lapsen ja nuoren kasvuun ja kehitykseen sekä vanhemmuuteen liittyvissä kysymyksissä. Perheneuvola vastaa myös alle 13-vuotiaiden lasten perustason mielenterveyspalveluista.

Nuoren mielenterveys- ja päihdetyön tiimin työ kohdentuu 13–17-vuotiaiden nuorten lievien ja keskivaikeiden mielenterveys- tai päihdeongelmien hoitoon. Tiimiin voi olla yhteydessä, kun on huolta esimerkiksi nuoren mielialasta ja ahdistuneisuudesta, päihteiden käytöstä, pelaamisesta, perheen vuorovaikutussuhteista tai kaveri- ja seurustelusuhteista.

Äänekosken perheneuvolan ja Äänekosken mielenterveys- ja päihdetyön tiimin osoite on 2.4. alkaen: Äänekosken Koskikeskus, 2. kerros, Kauppakatu 11.

Puhelinpalvelut toimivat kuten aiemminkin:
•    Perheneuvola: soittoaika maanantaista perjantaihin klo 10–11, puhelin 040 139 5968.
•    Nuorten mielenterveys ja päihdetyön tiimi: soittoaika maanantaista perjantaihin klo 12–13, puhelin 040 357 8533.

Lisätietoja: 
•    palveluvastaava Matti Hautala, p. 040 569 1860, matti.hautala(at)hyvaks.fi, Keski-Suomen hyvinvointialue, Äänekosken perheneuvola ja nuorten mielenterveys- ja päihdetyön tiimi
•    Kasvatus- ja perheneuvola
•    Nuorten mielenterveys- ja päihdetyön tiimi