Hyppää pääsisältöön
Kolme henkilöä keskustelevat tietokoneiden ääressä.

Tapahtuma

Yrittäjäfoorumi

Tapahtuma-aika: 06.03.2024 16:30 - 18:00

Tapahtumapaikka: Tapahtumapaikka: Teams-tilaisuus

Keski-Suomen hyvinvointialueen yrittäjäfoorumit ovat avoimia kaikille kiinnostuneille. Yrittäjäfoorumeissa käydään läpi hyvinvointialueen ajankohtaisia asioita. Foorumeita järjestetään pääsääntöisesti Teams-etäyhteydellä tarpeen mukaan noin 2–4 kertaa vuodessa.

Tapahtuma järjestetään Teams-tilaisuutena, osallistu tapahtumaan tästä. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tilaisuus tallennetaan ja tallenne toimitetaan jälkikäteen palveluntuottajien ja yritysten uutiskirjeemme tilaajille. Voit liittyä hyvinvointialueen yksityisten palveluntuottajien ja yritysten tiedotejakelulistalle oheisella verkkolomakkeella.

Ohjelma

  • Hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalveluiden palveluverkkotyön lausuntomateriaalin esittely, Kati Kallimo, sosiaali- ja terveyspalvelujen toimialajohtaja sekä Jarna Virtanen, järjestämispäällikkö.
  • Sosiaali- ja terveyspalveluiden monituottajamallin valmistelu, Riitta Pylvänen, oikeudellisten palveluiden projektityöntekijä sekä Mia Lindberg, sosiaali- ja terveyspalveluiden palvelusetelitoiminnan palvelupäällikkö.

Lisätietoa

  • Veli Puttonen, palveluntuottajien vaikuttamistoimielimen puheenjohtaja, veli.puttonen(at)yrittajat.fi
  • Nina Peränen, palvelujohtaja hyvinvointi ja kumppanuudet, nina.peranen(at)hyvaks.fi