Hyppää pääsisältöön
Nainen tähystää kiikareilla talvisäässä.

Tapahtuma

Palveluverkkotyöhön osallistava asukastilaisuus Konnevedellä

Tapahtuma-aika: 04.03.2024 17:00 - 19:00

Tapahtumapaikka: Konneveden kunnantalon Konnevesi-sali, Kauppatie 25, 44300 Konnevesi

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan, keskustelemaan ja vaikuttamaan Keski-Suomen hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalveluiden palveluverkkotyöhön! 

Sosiaali- ja terveyspalvelujen monikanavainen palveluverkko koostuu sosiaali- ja terveyspalveluiden palvelukanavista, joihin kuuluvat muun muassa palvelutuotannon toimipisteet, sähköiset palvelut, liikkuvat palvelut ja asiakkaille kotiin vietävät palvelut. Palveluverkkotyössä pohditaan sitä, miten sosiaali- ja terveyspalveluja tarjotaan, jotta niiden saatavuus ja saavutettavuus olisi kaikille keskisuomalaisille mahdollisimman yhdenvertainen. 

Asukastilaisuuden järjestävät yhteistyössä paikallinen kunta ja hyvinvointialue. 

Ohjelma:

Kahvitarjoilu kello 16.30 alkaen ja tilaisuuden virallinen aloitus kello 17.00.

Asukastilaisuudessa on paikalla hyvinvointialueen johtoa ja tilaisuudessa kerromme palveluverkkosuunnitelmista, joihin voit vaikuttaa ja ottaa kantaa 22.2.–23.3 välisenä aikana. Asukastilaisuuden keskusteluista tehdään muistiinpanot, ja ne käsitellään myöhemmin hyvinvointialueen palveluverkon työryhmissä. 

Ohjelman tarkempi kuvaus tulossa pian.

Tilaisuuden kohderyhmä ja osallistuminen:

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikkien Keski-Suomen kuntien asukkaat, henkilöstömme, kuntien edustajat, järjestöt, yritykset, muut sidosryhmät ja kumppanit. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoja:

  • Olli Karola, osallisuuskoordinaattori, olli.karola(at)hyvaks.fi, p. 050 476 7639