Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso mahdolliset poikkeusaukioloajat täältä.
Ärsyyntynyt mies katsoo puhelinta ja lyö kättään päähänsä.

Tapahtuma

Mikä pännii? -tilaisuus Viitasaarella

Tapahtuma-aika: 29.05.2023 14:30 - 16:30

Tapahtumapaikka: Kuntoutumiskeskus Miekku, Haapaniementie 27, 44500 Viitasaari

Pänniikö sinua jokin Viitasaarella? Ottaako sinua päähän kenties jokin sosiaali- tai terveyspalveluihin liittyvä juttu? Tule kertomaan Viitasaaren kuulumisista. Ei ole väliä, ärsyttääkö sinua pieni tai suuri asia, me kuuntelemme ja viemme huolesi eteenpäin. 

Keski-Suomen hyvinvointialueen Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelma järjestää Mikä pännii? -tilaisuuden Viitasaarella Kuntoutumiskeskus Miekussa (Haapaniementie 27, Viitasaari) maanantaina 29. toukokuuta 2023 15.00–16.30. Tilaisuus alkaa kahvituksella klo 14.30. Tapahtuma on suunnattu erityisesti Viitasaaren asukkaille.   

Tilaisuudessa ei ole erityistä ohjelmaa. Voit kertoa Viitasaaren, sosiaali- ja terveyspalveluiden tai alueen muiden palveluiden ongelmista joko puhumalla tai anonyymisti kirjoittamalla. Tilaisuuksissa ei anneta valmiita ratkaisuja asukkaiden ongelmiin ja ärsytyksen aiheisiin, vaan ne kerätään talteen ja toimitetaan asiaankuuluville ammattilaisille.

Tilaisuuden kesto on noin kaksi tuntia. Tarjolla keksiä sekä kahvia ja teetä. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.  

Mikäli et pääse osallistumaan tilaisuuteen, voit jättää Viitasaaren kuulumisesi myös tämän lomakkeen kautta. 

Tule mukaan – nyt sinulla on mahdollisuus kertoa meille, mikä sinua oikeasti pännii!

Mikä pännii? -tilaisuuksien taustaa

Mikä pännii? -tilaisuudet ovat osa Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelman sosiaalihuollon kehittämistä, jossa ammattilaisilla on aito kiinnostus kuulla ja kuunnella asukkaiden kuulumisia. Tarkoituksena on kokeilla uudenlaista tapaa oppia asukkailta ja kuulla asuinalueisiin liittyvistä ilmiöistä sekä sosiaali- ja terveyspalveluihin liittyvistä ongelmista.

Voit lukea lisää tilaisuuksien taustasta uutisestamme: Mikä pännii? -tilaisuudet alkavat joulukuussa

Lämpimästi tervetuloa! 

Sosiaalihuollon kehittämisohjelma, Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelma