Hyppää pääsisältöön
Nainen venyttelee metsässä.

Keski-Suomi liikkuu 2030

Keski Suomi liikkuu 2030 -agendan tavoitteena on, että jokainen keskisuomalainen liikkuisi oman hyvinvointinsa ja terveytensä kannalta riittävästi. Tavoite saavutetaan omilla valinnoilla sekä edistämällä eri ikäryhmien liikunnallista elämäntapaa. Päämääränämme on keskisuomalaisten fyysisen aktiivisuuden lisääminen ja paikallaanolon vähentäminen 15 % nykytilanteesta.

Agendan käynnistäjiksi ovat sitoutuneet hyvinvointialueemme lisäksi Keski-Suomen liitto, Keski-Suomen kunnat ja Keski-Suomen Liikunta ry. Mukana kumppaneina ovat muun maussa Likes by JamkKeski-Suomen Yrittäjät,  KEHOLänsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto sekä Jyväskylän yliopisto.

Lisätietoa Keski Suomen liikunta ry:n verkkosivuilla

Sataa tai paistaa – Keski-Suomi liikkuu ja liikuttaa

Keski-Suomen päivän kunniaksi julkaistiin uusi lyhytvideo, jonka teemana on liikkumiseen, ulkoiluun ja monenlaisten ihmisten kohtaamiseen kannustaminen. Humoristisella videolla pyydetään ulos muun muassa rumpali-Iiroa ja isoäiti-Telleä. Lähetkö ulos? -videon voit katsoa ohesta!

Katso video YouTubessa.

Keski-Suomen hyvinvointialueen konsernipalveluiden toimialajohtaja Lasse Leppä, Keski-Suomen liiton maakuntajohtaja Pekka Hokkanen, Keski-Suomen kuntakokouksen puheenjohtaja Matti Mäkinen ja Jyväskylän kaupungin kaupunginjohtaja Timo Koivisto haastavat kaikki mukaan liikkumaan!

Katso video YouTubessa.