Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin. Juhannusaattona 21.6. palvelemme viikonloppuaukioloaikojen mukaisesti.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.
Kaksi henkilöä keskustelevat muistiosta.

Palveluseteleiden sääntökirjat

Sääntökirjan yleinen osa

Palveluseteleiden sääntökirjan yleinen osa koskee kaikkia palveluntuottajia.

Sääntökirjan yleinen osa sisältää hyvinvointialueella käytössä olevien palvelusetelipalveluiden ehdot, palvelusetelituottajien hyväksymisen edellytykset, toiminnalle asetettavat edellytykset sekä hyvinvointialueen ja palveluntuottajan vastuut ja velvollisuudet.

Palveluntuottajat hyväksyvät sääntökirjan yleisen osan hakeutuessaan tuottajaksi hyvinvointialueelle ja sitoutuvat noudattamaan sitä.

Palvelusetelituottajien infotilaisuudessa (16.2.) käytiin läpi tuottajahakua, sääntökirjoja sekä henkilötietojen käsittelyä ja tietosuojaohjeita. Esitykset ja videotallenne on julkaistu verkkosivuillamme.

Palvelusetelikohtaiset sääntökirjat

Sosiaali- ja terveyspalvelujen 21 palvelusetelikohtaista sääntökirjaa koskevat palvelukohtaisesti eri palveluntuottajia. Palveluntuottajat hyväksyvät yhden tai useamman palvelusetelikohtaisen sääntökirjan hakeutuessaan tuottajaksi hyvinvointialueelle ja sitoutuvat noudattamaan niitä.