Hyppää pääsisältöön

Viitasaaren, Kivijärven ja Pihtiputaan nuorten mielenterveys- ja päihdetyön tiimi

Huolettavatko mielialapulmat, yksinäisyys tai pulmat kaverisuhteissa? Mietityttääkö päihteiden käyttö, peliongelma, opiskelu- tai työpaikan puuttuminen tai jokin muu arjen sujuvuuteen vaikuttava tekijä?

Nuorten mielenterveys- ja päihdetyön tiimi (mtp-tiimi) tarjoaa matalalla kynnyksellä apua nuorten lieviin ja keskivaikeisiin mielenterveys- ja päihdeongelmiin ilman lähetettä. Mtp-tiimi palvelee 13–17-vuotiaita Viitasaaren, Kivijärven ja Pihtiputaan nuoria. Kinnulan nuoret ottavat yhteyttä Terveystaloon Kinnulassa.

Mielenterveystiimin ammattilaisia voi myös tarvittaessa konsultoida nuoriin liittyvissä mielenterveys- ja päihdetyön asioissa tai kutsua mukaan nuoren verkostotyöskentelyyn.

Nuori voidaan ohjata tiimin vastaanotolle esimerkiksi nuoren oman tai huoltajan yhteydenoton perusteella tai koulu- ja opiskeluterveydenhuollon tai muun sosiaali- tai terveydenhuollon kautta. Mielenterveys- ja päihdetyön tiimin vastaanotolle tullaksesi et tarvitse lähetettä, vaan autamme sinua matalalla kynnyksellä.

Tiimin työntekijät antavat tarvittaessa konsultaatiota muille ammattilaisille.

Ajanvaraus

  • maanantaista perjantaihin klo 9–10, puhelin 040 137 2497.

Yhteystiedot

040 137 2497

Kappelintie 4 , VIitasaari