Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin.

Katso mahdolliset poikkeusaukioloajat täältä.

Uuraspaja, Uurainen

Uuraspajalla järjestetään työ- ja päivätoimintaa kehitysvammaisille ja erityisen tuen tarpeessa oleville asiakkaille. Muita asiakasryhmiä voivat olla mielenterveyskuntoutujat, työvoimahallinnon harjoittelijat ja kuntouttavan työtoiminnan asiakkaat.

Toiminnan tavoitteina on järjestää yksilölliset tuen tarpeet huomioivaa työ- ja päivätoimintaa sekä vahvistaa asiakkaiden elämisen taitoja, kädentaitoja ja akateemista osaamista. Uuraspajalla tapahtuvan työtoiminnan lisäksi asiakkaat voivat henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti työskennellä työvalmennuksen tuella myös ulkopuolisissa yksiköissä.

Asiakkaat osallistuvat toimintaan 1–5 päivänä viikossa. Päivien pituus vaihtelee muutamasta tunnista kuuteen tuntiin. Päivän ohjelmaan sisältyy aamukahvit, lounas sekä päiväkahvit. Uuraspajan tiloissa valmistetaan erilaisia käsitöitä kuten mattoja ja muita piensisustustuotteita. Mattotilauksia, tiedusteluita matonkuteista ja tuotekyselyitä voi tehdä Uuraspajalle puhelimitse tai sähköpostitse osoitteeseen sari.mononen@hyvaks.fi


Palveluvastaava Theresa Sinkkonen p. 0401564007Yhteystiedot

050 440 4448

Virastotie 2, 41230 Uurainen