Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin. Juhannusaattona 21.6. palvelemme viikonloppuaukioloaikojen mukaisesti.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Sähköinen perhekeskus

Sähköinen perhekeskus on koko Keski-Suomen hyvinvointialueen lapsiperheille, nuorille, vanhemmille ja asukkaille, jotka haaveilevat lapsesta, tarkoitettu palvelu. Tarjolla on ohjausta ja neuvontaa monenlaisissa perheiden ja nuorten tilanteissa sekä haasteissa. Joskus sopivin tuki löytyy sähköisesti, joskus tarvitaan apua kasvokkain. Tarvittaessa sinut ohjataan kivijalkapalvelun vastaanotolle.

Sähköisessä perhekeskuksessa työskentelee kaksi työntekijää, jotka ovat asiakkaiden tavoitettavissa helposti ja nopeasti chatin sekä Pyydä apua -napin kautta. Toinen työntekijöistämme on erikoistunut lapsiperheiden asioihin ja toinen nuorten asioihin.

Sähköinen perhekeskus tarjoaa tietoa perheen tueksi ja nuoruuden eri teemoista. Lisäksi sivustolta löydät myös tärkeitä perheiden ja nuorten palveluita.

Sähköisen perhekeskuksen sisällöt ovat jaettu kahteen osaan:

  • Lapsiperheelle – tietoa ja tukea perheesi tueksi sekä perhetyöntekijän vastaanotto
  • Nuorelle – vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin sekä nuorten työntekijän vastaanotto

Yhteydenotto sähköisen perhekeskuksen ammattilaisille

Perhetyöntekijä nuorten työntekijä ovat molemmat tavattavissa asioi sähköisesti -sivulla joka arkipäivä. Keskustelu on ajanvarauksetonta, anonyymiä sekä maksutonta. Tarvittaessa sinulta pyydetään vahvaa tunnistautumista, mikäli asiasi sitä vaatii.

Tarkemmat ohjeet asiointiin sekä chatien aukioloajat löydät täältä:

  • Nuorten chat: ma, to ja pe kello 10.00–15.30 ja ti–ke kello 10.00–17.30
  • Perhetyöntekijä: arkisin kello 10.00–15.30

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tunnistautumatta Pyydä apua -napin kautta.

Siirry verkkoasiointiin