Hyppää pääsisältöön

Psykiatrian vastaanottopalvelut

Psykiatrian vastaanottopalvelut aikuisille sijaitsevat Sairaala Novan 2. kerroksessa. Vastaanottopalveluihin ohjaudutaan tilanteissa, joissa oirekuva on vakava tai monimuotoinen ja toimintakyky on psykiatrisen oirekuvan vuoksi heikentynyt merkittävästi.

Kiireellinen ja intensiivinen hoito

Psykiatrian erikoissairaanhoidon päivystykselliseen palvelutarpeeseen vastaa Psykiatrian akuuttityöryhmä keskitetyssä päivystyksessä 24/7. Kiireelliseen ja intensiiviseen avohoidon palvelutarpeeseen vastaavat akuuttityön ja psykoosin hoitomallit.

Kiireellinen ja intensiivinen hoito toteutuu osin psykiatrian hoitokeskuksessa, joka on avoinna myös iltaisin ja viikonloppuisin. Hoitokeskus toimii avohoidon ja osastohoidon välimaastossa tukien potilaita kiireellisen hoidon tarpeen lisäksi osastolta kotiutumisen vaiheessa.

Kiireetön hoito

Kiireettömän hoidon tarpeeseen suunnattuja vastaanottopalveluja ovat mielialahäiriöiden hoitomallit ja yleissairaalapsykiatrian alla olevat palvelut. Yleissairaalapsykiatrian alla ovat vanhuspsykiatrian, somatopsykiatrian ja syömishäiriön hoitomallit sekä tutkimiseen keskittyvät palvelut (kehitykselliset neuropsykiatriset häiriöt ja monimuotoiset psykiatriset oirekokonaisuudet).

Palveluaika

Psykiatrian vastaanottopalveluiden palveluaika on arkisin klo 8–15 puh 014 269 8422.

Vastuuhenkilöt

Palvelupäällikkö Kirsi Hölttä-Koivunen

Yhteystiedot

014 269 8422

Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Pääsy liikuntaesteisillä