Hyppää pääsisältöön

Passelin toimintakeskus

Passelissa järjestetään päivä- ja työtoimintaa kehitysvammaisille aikuisille. Passelissa toimii kolme ryhmää, joiden työt perustuvat kädentaitoihin. Polttopuiden teko, savityöt, paperi- ja massatyöt, kudonta, huovutus, pienet puutyöt sekä kalusteiden kunnostus ovat esimerkkejä Passelin työntekijöiden töistä.

Toimintakeskuksessa myydään kehitysvammaisten valmistamia kortteja, koruja, sisustustuotteita, tekstiilejä, savi- ja puutöitä sekä polttopuita. Puoti on avoinna maanantaista torstaihin klo 8–16 ja perjantaisin klo 8–14.

Passelissa on vuosia toiminut polttopuu-työryhmä. Työntekijät sahaavat ja kasaavat ohjaajan opastuksella polttopuukuormia asiakkaille. Polttopuiden myynti p. 040 765 5230.

Toimintaan kuuluu asiointi kaupoissa, kirjastossa ja museoissa. Passelissa harjoitellaan arkielämän taitoja, kuten siivousta, vaatehuoltoa, ulkonäöstä huolehtimista ja leipomista. Kuntosaliliikunta, ulkoilu ja uiminen kuuluvat myös kuukausittaiseen toimintasuunnitelmaan. Passeli sijaitsee Luhtisen palvelukeskuksessa, jossa on myös vanhusten päiväkeskus, palveluasuntoja sekä lasten päiväkoti. Talossa järjestetään yhteisiä tilaisuuksia ja tapahtumia.

Palveluvastaava Riikka Paananen p. 040 721 4228

Yhteystiedot

040 765 5230

Ritopohjantie 23, 40270 Palokka

Vammaispalveluiden postilaatikko sijaitsee rakennuksen ulkopuolella, pääoven vieressä oikealla.