Hyppää pääsisältöön

Palvelemme kesäaikaan osin rajoitetuin aukioloajoin. Juhannusaattona 21.6. palvelemme viikonloppuaukioloaikojen mukaisesti.

Katso poikkeusaukioloajat täältä.

Neurologian ja kuntoutuksen sairaansijat

Neurologian sairaansijoilla hoidetaan ja tutkitaan aivojen ja keskushermostonsairauksia sairastavia potilaita. Tällaisia sairauksia ovat mm. aivoverenkiertohäiriöt, MS-tauti, Parkinsonin tauti, epilepsia, keskushermostotulehdukset, migreeni ja erilaiset kasvaimet aivojen ja keskushermoston alueella. Potilaiden hoito vaatii tiivistä moniammatillista yhteistyötä.

Kuntoutuksen sairaansijoilla hoidetaan ja kuntoutetaan potilaita moniammatillisessa tiimissä.

Osaston toiminnassa painopiste on nopeasti aloitettu kuntoutus äkillisen sairauden jälkeen mahdollisimman hyvän toimintakyvyn palauttamiseksi. Tavallisimpia sairausryhmiä ovat aivoverenkiertohäiriöt, aivovammat ja monivammat. Lisäksi tutkimus- ja kuntoutusjaksoilla on potilaita erilaisten leikkausten jälkeen sekä kipu- ja tukielinongelmien vuoksi.

Neurologian ja kuntoutuksen sairaansijat sijaitsevat Sairaala Novan 7. kerroksessa: E7, F7 ja M7.

Yhteystiedot

Hoitajat p. 014 2695057 (24 h)

Hoidonvaraukseen ja osastolle saapumiseen liittyvistä asioista voitte tiedustella numerosta p. 014 269 2329 (sihteeri).

Vierailut

Sairaalan yleinen vierailuaika on päivittäin klo 12–20. Osastolla vierailuaika on joustavasti sovittavissa, potilaan ja läheisten tilanne huomioiden. Toivomme, että tiedustelette potilaan voinnista puhelimitse klo 12 jälkeen. Yhteydenottopyynnöt erityistyöntekijöille välitetään hoitajien kautta.

Vastuuhenkilöt

Osastonhoitaja Helena Laine

Yhteystiedot

Hoitajat, p. 014 269 5057 (24 h)

Hoitajantie 3 40620 Jyväskylä

7. kerros: E7, F7 ja M7. Pääsy liikuntaesteisillä. Helppo pääsy näkövammaisilla. Induktiosilmukka.